Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 év körüli gyermektelen férfiak mi az oka, hogy még nem alapítottatok családot?
Figyelt kérdés
És egyébként vágytok rá?2018. máj. 4. 00:56
11/14 anonim válasza:
43 voltam, mikor a fiam született. Előtte 10 évig voltam egy kapcsolatban, utolsó 2 év házasság volt...mindig vártunk, a párom hitegetett, igaz 9 évvel fiatalabb is volt. Mindig volt "fontosabb" dolog...hol a házvásárlás, hol a sokadik diplomája, stb. Egy ideig bírtam, aztán jöttek a viták, az elhidegülés és a válás. A váláskor, 41 évesen szinte lemondtam arról, hogy lesz gyermekem. De magamnak " kikötöttem", hogy csak gyermektelen nővel jövök majd össze, vagy olyannal, aki még szülne közös gyerkőcöt... hát a válás után 3 hónappal összejött az első variáció, fél év múlva eldöntöttük a dolgokat, elsőre összejött 😀 Most ott tartunk, hogy én még szeretnék másodikat, de a párom tart az egésztől, mert már 41 éves...majd meglátjuk.
12/14 anonim válasza:
10eske! Több esze van, mint neked. Kezdjük ott, hogy ő a kérdésre válaszolt, és ez máris több értelemre utal, mint amennyit te itt mutattál.
13/14 anonim válasza:
Az én férjem 35,én 26. 10 éve vagyunk együtt, és azért nincs meg gyerek mert nem éreztem azt hogy kész lennék rá. Mostmár napi rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!