Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szeretitek az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek az alacsony lányokat?

Figyelt kérdés
Ha igen,miért?
2010. jún. 13. 20:37
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Nekem be jönnek az alacsony lányok az alacsony lányok általában szebbek is de engem nem ez érdekel egy lányban ha nem hogy milyenek a belső tulajdonságai.Mert lehet hogy valaki külsőre szép de belül meg ROHADT!

Nekem be jönnek és kész :)

2012. ápr. 24. 18:20
 52/56 anonim ***** válasza:
én a magasokra bukok,de ha más szempontból megfelel,akkor tetszhet az alacsony is
2012. aug. 4. 01:20
 53/56 anonim ***** válasza:
0%
imádom őket:) olyan kis cukik^^ jó érzés rohadtul ha a nő ilyen kis pöttöm te meg ilyen óriás vagy:D 15f
2012. aug. 26. 01:11
 54/56 anonim ***** válasza:
Én utoljára még általános iskolában tudtam volna elképzelni magam mellett egy nálam alacsonyabb lányt, aztán ahogy felnőttem és kicsivel átlagnál nagyobbra is, már egyáltalán nem érdekelnek az ilyen lányok. Úgy érzem semmi keresnivalóm mellettük, én sokkal komfortosabb vagyok és szeretem ha nem kell hatalmasnak éreznem magam egy lányhoz képest, aki kellőképp erős és nem szorul állandó pátyolgatásra mint egy kis házikedvenc.
2014. jan. 8. 17:19
 55/56 anonim válasza:
Bocsi, hogy válaszolok, lány vagyok...csak én nagyon-nagyon alacsony vagyok (157cm, ne szidjatok, nem tehetek róla xd), de pont emiatt, nem vonzom a fiúkat :(
2017. máj. 21. 18:40
 56/56 anonim ***** válasza:
Vannak fiúk 160-170 centi között is. Hülyeség hogy nekik sem kellenél, őket ugyanis sok alacsony lány visszautasítja mondván hogy nekik magas kell.
2017. máj. 21. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!