Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek az alacsony lányokat?
"na viccet félretéve, ezalatt azt értettem, hogy jobb őket ölelgetni, meg az ágyban is előny lehet..."-Előny?:D Pl könnyebben fellehet őket kapni az öledbe vagy ilyesmi x)?
Én 161 centi vagyok.:D:D Néha nem szeretem :S De most hogy így olvasom a válaszokat jól esik :)
elég sokan ecsetelték itt, hogy bejönnek a fiúknak az alacsony csajok, ez így van, ne zavarjon.
örülhecccc te lány :D
a "mobilabb" gyerek voltam.
én 175 centi körül vagyok és az azonos magasságú lányokat szeretem. csak őtőlük indulok be igazán -,- pléne ha magassarkúban van és nagyobb mint én. jáááj
lehet hogy ez valami furcsa perverzió? :D
Én a 176 os vagyok, 161 az nagyon jó:)
Én minden nőt szeretek, a magasakat, a közepeseket, de főleg az alacsonyakat, most is egy 154 centis csaj tetszik.Meg munkahelyen is van egy 160 körüli és tök jófej, aranyos:)*.*
ízlések és pofonok:)
egy alacsony lány is lehet szexi?mert hogy az aranyoson és a cukin kívül még nem igazán hallottam ,hogy mondták volna egy alacsony lányra,hogy szexi :D:)
Megint a 176os vagyok:D
Lehet hát!Nekem az, hogy aranyos a szexit is magában foglalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!