Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a párom, semmilyen módón nem tudom vele tartani a kapcsolatot, alig bírok elaludni annyira hiányzik, mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Most 4 napig nem talalkozunk ,tudom vannak akik hetekig honapokig nem latjak egymast,de ezt a 4 napot sem birom ki. Tonkre ment a telefonja ,nem tudunk irogatni se semmi. Hogyan enyhítsem a fájdalmat?2018. ápr. 28. 21:30
21/28 anonim válasza:
Igen, 4 napig nem tudsz róla semmit. Mi lenne, ha a párod katona lenne, és több időre sem tudhatnál róla semmit, mert olyan feladatot kap, amiről nem beszélhet, és még azt sem mondhatná el, hogy hova megy? Mi lett volna veled a szüleim fiatalkorában, amikor nem volt internet meg mobiltelefon?
Nem tudom, hogy van-e életed vagy társfüggő vagy-e, de hogy a modern technikától függsz, az biztos. Különben nem esnél kétségbe attól, hogy nem tudsz elérni valakit pár napig, mert közbejött egy technikai hiba. Remélem, a munkahelyeden is ennyire aggódsz, ha áramszünet van vagy elmegy az internet és nem tudsz dolgozni. Vagy az már kellemesebb probléma? :-)
22/28 A kérdező kommentje:
Otthonról dolgozom :D de am nem csak az a baj h nem tudok rola semmit... hianyzik
2018. ápr. 29. 09:55
23/28 A kérdező kommentje:
Am meg tudtam volna élni a szüleid korában,ha oda születek nem tudok az internetről Stb. És amiről nem tudsz az nem fáj :D
2018. ápr. 29. 12:36
25/28 anonim válasza:
Foglald el magad. Ezt nem bántásból írom, 8 hónapja élek távkapcsolatban, karácsony óta 10 napra láttam összesen a párom, tudom milyen amikor hiányzik, és tudom hogy segít ha nem csak az ágyon ülsz és azon szenvedsz hogy nincs itt. Nézz filmet, menj le futni, takaríts ki, rendezd újra a szerényedet, fess, olvass, főzz valami bonyolultabb kaját, süss sütit, hívd fel egy barátnődet, tesódat, anyukádat, akárkit aki fontos neked és régen láttad és igyatok meg egy kávét vagy pohár bort, tarts wellness-estét gyertyafénnyel, hajpakolással, arcmaszkkal és habfürdővel, dolgozz előre hogy kevesebb dolgod legyen amikor hazaér, ültess virágot, mosd le az ablakot, aludj sokat, sétáltass kutyát, tanulj meg kötni, fesd le a kerítést, halgass zenét, írj egy novellát, menj el körmöshöz, olvass munkádhoz tartozó szakirodalmat, ülj ki egy parkba nézelődni, túrázz, mit tudom én. Kezdj magaddal valamit, és 4 nap úgy el fog repülni mint a csoda.
26/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm;)
2018. ápr. 30. 00:10
27/28 anonim válasza:
Vegigolvastam. En nem irok negativumot, teljesen megertelek,. Nekem a ferjem akit imadok, imadom a pici lanyunkat. De sajna parom semmibe nem vesz, mar erzem nem szeret, hiaba mondja. Keson haza jaro es nem a munkaja miatt. Csak nem boldog a csaladjaval. Mint aki csak aludni jar haza. Nagyon faj amit tesz velem. Es itt vagyunk egyutt es megis hianyzik, szenvedek mert napokig sokszor nem szol hozzam.
28/28 anonim válasza:
"Csak nem boldog a csaladjaval. Mint aki csak aludni jar haza. Nagyon faj amit tesz velem. Es itt vagyunk egyutt es megis hianyzik, szenvedek mert napokig sokszor nem szol hozzam." - Akkor mi a nyavalyának vagytok együtt? Szegény gyereketek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!