Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 14éves lány aki nem akar semmilyen kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Letezik olyan lány,aki 14évesen még nem akarna semmilyen kapcsolatot.Mert úgy vettem észre,h 14évesen már keményen pasiznak a csajok,lehetséges h van olyan,akinek esze ágában sincs.Nem vágyik egy társra aki ott van mellete,vigyáz rá eggyüt van vele?2009. szept. 11. 19:40
1/3 anonim válasza:
A legtöbb ember már szinte 6 éves kora óta szerelmes, először még komolytalan kis dolgok, aztán ahogy érettebb lesz, már egyre komolyabbra fordul az érdeklődés..:) ez tapasztalat, és már mások is mondták, hogy így volt velük.
L/15
2/3 anonim válasza:
Épp ezaz...mindenki szeretne maga mellett egy társat, akit szerethet, akivel beszélgethet, aki fizikailag is ott van... még a kisebb tinik is. Csak ezzel az a baj h már a 12-04 évesek is belemennek olyan testi kapcsolatba ami még nagyon ráérne. Én 16/L vagyok és nekem se esne rosszul, csak tudom h baromi sokat kell taulnom és az köti le minden időmet, mert egyetemre hajtok és így nem férne bele egy társ, ráadásul én felfogtam azt h van még épp elég időm arra h pasizzak, úgy hogy akk már nem kell szülőknek kamuzni, meg veszekedni... De valakinek megéri... Ilyenek az emberek :S
3/3 anonim válasza:
én 16éves lány vagyok, de nem akarok.... :/ nem hiányzik az életemből, ráérek még. :/ meg úgyis csak nyűg van a fiúkkal... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!