Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól fog párra vágyni egy 23 éves lány, aki nem akar kapcsolatot?
23 évesen egyetlen gimis "barátja" volt 1-2 hónapig, úgy 16 éves korában, azóta senki. Nem is akar senkit magának, ki is mondja, nem akar kapcsolatot. Mert akkor a "másik hülyeségeit el kellene viselni". Nemi életet szintén nem él, futó kalandjai sincsenek. Eljárni nem szeret, vagy ha igen, akkor a családjával, és a kis unokatestvérével vannak közös programjai. Alapból a férfiakról sincs túl jó véleménye.
Viszont a gyerekeket szereti. Kiváncsi vagyok, egy ilyen beállítódású ember mikor kezdi úgy gondolni, hogy családot azért szeretne ő is, és társat.
Nekem azért volt furcsa, mert nagyon jóban voltunk, míg együtt laktunk, sok mindenről beszélgettünk, de eleve az egész párkapcsolat kb. tabu téma volt nála.
Mikor volt barátom, akkor ha szóba hoztam valamit vele kapcsolatban, 1-2 szó után lehetett érezni, hogy nem vevő az egészre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!