Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a párom, semmilyen módón nem tudom vele tartani a kapcsolatot, alig bírok elaludni annyira hiányzik, mit tegyek?!
Kérdésre*
Ez az 5 .nek szólt.
Utsó sztm ez nem beteges hogy szeretek valakit...
Egyesek túlságosan hozzánőttek a manapság hétköznapinak számító kommunikációs eszközökhöz, akár magánéletben, akár munkában, és ez nem jó így, túl nagy a függés. Legalább magánéletben el kéne jobban szakadni ezektől a dolgoktól. A szüleim még postán leveleztek egymással az ő fiatalkorukban, még nekem is volt postai levelezőtársam általános iskolában, gyűjtöttük a levélpapírokat is (valahol még megvan), és szuper volt úgy. Aztán jött az internet, először csak PC-n, aztán ma már akár mobiltelefonon is, és rengetegen váltak függővé.
Kérdező, én kifejezetten élvezem, ha nem vagyok állandóan elérhető, még akkor is, ha szeretek valakit. Nem vagyunk összenőve, és valahogy gazdagabbá teszi a találkozást, ha nem lógunk állandóan egymáson.
neked nincs saját életed, és valszeg társfüggő vagy.
az ilyenektől az ég mentsem meg.
lehet szenvedélyesen szeretni valakit, de attól még legyen saját életed, saját, önálló mindennapjaid, mert a kisöcsém önállóbb, mint te, ha 1 hétig nálam van, nem rínyál ennyit, sőt, semennyit a szülei után.
te vagy nem tanultál meg biztonságosan kötődni anno, és emiatt a párkapcsolataidban szeparációs szoeongást élsz át, vagy ennyire üres az életed, és a párodat használod, hogy a lyukakat betömjje és értelmet adjon a létezésednek.
én mindig azt támogattam, hogy ha összejövök valakivel, attól még legyen saját életünk, ne egymás seggébe éljünk.
ebnbe belefér, hogy elutazok egyedül vagy a saját baráti körömmel 10 napra külföldre, belefér, hogy a párom elutazik egyedül vagy társasággal, belefér, hogy ösztöndíjjal Párizaba vagy Berlinbe megyek, míg ő Budapesten vagy Svájcban van, és kéthavonta találkozunk.
és attól még minden oké, de a szerelem nem az, ha egymáson csüngtök, mint a nyomorékok, hanem ha biztonsáégosan kötődtök, ha az életetek sok minden másról is szól, és értelmesen telik a külön töltött idő is.
ha én pasi lennék, nem akarnék olyan bnőt, aki 4 nap távollét miatt annyira szűköl, hogy egy anonim fórumba irkál be tnácsért.
ez nem normális.
Osztozom a "fájdalmadba".
Bár nálunk kicsit több idő lesz majd.
Szerintem próbáld meg magad lefoglalni,és élni az életed.Az se jó ha ennyire függsz tőle.
a párodnak van egy gyereke.
inkább tűnsz a gyerekének, egy éretlen valakinek, aki rí utána pár napért, mint felnőtt, érett, egyenrangú társnak.
“Röhejes vagy kérdező!”
Te meg egy robot vagy akinek nincsenek érzései válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!