Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran "szabad" írni neki?
Az elvileg közszájon forog, hogy ha valaki sokat irkál a másiknak, az rászorulónak tűnik, ez pedig taszító ismerkedésnél.
Mi a helyzet távkapcsolatokban, ahol hetente, két hetente vagy havonta tud csak találkozni az ember a párjával ? Ott is van ilyen "jobb, ha napokra eltűnök", mutassam ezzel, hogy van saját életem ?
Azért kérdem, mert kezdem úgy érezni, hogy ennek igaznak kéne lenni egy már kialakult kapcsolatra is vagy nem tudom.... A barátnőm alig ír már. Oké, van élete, tanul, házimunka, gyerek (nem tőlem). Nekem is van életem, munka, házimunka és most továbbképzésen vagyok én is. Úgy sakkozok, hogy adjak életjelt magamról, pár jó szót azért írjak neki naponta, ha pedig beszélni is tudunk egy kicsit, az külön jó. Sajnos ő nem "töri össze magát" abban, hogy ennyit tegyen. Mindig azt mondja, nincs ideje rá. Megértem, hogy sok a dolga, nekem is sok a dolgom, de olyan nincs, hogy az ember nem tud leírni egy bővített mondatot. Kezdem azt érezni egy ideje, hogy inkább kedve nincs. Nektek mi a véleményetek erről ? Én viszem túlzásba?
Mi 3-4 hetente tudunk találkozni. Nincsen olyan nap hogy ne beszéljünk este alvásig néhány órát. Ha meg van valami fontosabb akkor napközben is írunk egymásnak vagy felhívjuk egymást telefonon. Ha eltűnne napokra a barátom, az nekem borzasztó rosszul esne, és nem azt jelezné ezzel, hogy van saját élete..
23N
Szerintem rosszul gondolkodsz erről. Nem az írás mennyisége a lényeg, hanem az, hogy van-e téma.
Akivel nincs érdekes téma, az akkor is taszít, ha egynél többször ír. Akivel van téma, az bármikor írhat, akár naponta.
Rászorulónak akkor tűnsz, ha erőlteted a beszélgetést olyanokkal, akikkel nincs téma.
#8 Lehet hogy félreértettem a kérdés (kissé félreérthető is). Párkapcsolatban abszolút normális, hogy naponta beszéltek. Miért tűnnél “rászorulónak” a barátnőddel szemben??
Nem tudom mi forog “közszájon”, de ez inkább távoli ismerősökre vonatkozik, hogy ne írkálj nekik sokat fárasztóan. Közeli barátokra és barátnőre semmiképp sem. Valamit nagyon keversz. Akkor ő most a barátnőd, vagy valaki akivel csak ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!