Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom engem nem visz nyaralni, meg szinte sehova a volt párját viszont több országba is elvitte. Engem miért nem?

Figyelt kérdés
Állítólag nagyon szeret, a volt párjával azért szakított mert belém volt szerelmes és utána jöttünk össze egy fél évre. Szerinte csak látszat, ezekre ne alapozzak,hogy neki miket vett vagy hová vitte. Nem ez a lényeg. Viszont nekem igen. Nekem minden vágyam a tenger, én nem tehetem meg anyagilag egyedül, de ha feleznénk akkor már igen. Ő nem vágyik annyira sehová. Annyira elkeserít :(
2018. ápr. 26. 11:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%

"Ti biztos nő létetekre a saját pénzetekből mentek nyaralni a párotokkal, nem is az övéből ha ő a fő kereső. Normális pasi alapból nem hagyná,hogy fizessen a párja"

TE MAGAD írtad, hogy felezésben benne lennél :D

Amúgy aki szerint "haszontalan" a párjával megbeszélni a dolgot, az miben látja a megoldást?

Csak mert valakik nagyon lepontozták a válaszom, amiben ezt tanácsoltam (#13).

Akkor mit kéne tenni szerintük, ha BÁRMI probléma van egy kapcsolatban? Akármit, csak nehogy a két ember megbeszélje egymással? Vagy mit? Ez tényleg érdekelne, aki mínuszt nyomott, az megírhatná, akár itt akár privátban, hogy ő hogy képzeli a problémamegoldást, konfliktuskezelést egy kapcsolaton belül. :D

2018. ápr. 26. 15:01
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező belezavarodott a trollkodásba. :'(
2018. ápr. 26. 15:03
 23/26 anonim ***** válasza:
87%

Eddig mindenki próbálta "menteni" a kérdezőt.

E pár mondta után kiderült,hogy teljesen feleslegesen:

"Normális pasi alapból nem hagyná,hogy fizessen a párja. Vagyis az enyém soha nem hagyta még egy boltban sem,ha jól van nevelne egy férfi akkor :D "

Egyértelmű,hogy egyedül a saját kis pénzéből sehova nem jutna el a kérdező,ezért van a hiszti..

Lehetséges,hogy az előző barátnői nem a srác pénzére hajtottak és így szívesebben fizette a részüket.

Beleunt abba,hogy állandóan lehúzd,kérdező.

2018. ápr. 26. 15:08
 24/26 anonim ***** válasza:
44%

Ne bántsátok már, szerencsétlen (bocsi Kérdező) csak el akar jutni a tengerpartra.

Nálunk ilyen sose volt, már januárban nézzük együtt a lehetőségeket. Érdekes, hogy a párodnak ilyen nem jut eszébe...

A srácnak vagy tényleg nincs kedve vagy VELED nincs kedve. Beszéljetek róla.

2018. ápr. 26. 15:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Leültem vele nemrég, azt mondta lusta szervezni. Azért nem vitt idáig mert sosem említettem,hogy szeretnék így nem tudhatta. Ő régen is csak kifizette az utat de nem szervezte meg. Foglaljam le oda ahova akarom,intézzem el de ő ezekhez nem ért. De azért köszi mindenkinek a válaszokat! :D
2018. ápr. 26. 16:05
 26/26 anonim ***** válasza:
81%

Jajj, hát gáz felfogásod van kérdező, az egyszer biztos.

De jó utat.

2018. ápr. 26. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!