Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom engem nem visz nyaralni, meg szinte sehova a volt párját viszont több országba is elvitte. Engem miért nem?

Figyelt kérdés
Állítólag nagyon szeret, a volt párjával azért szakított mert belém volt szerelmes és utána jöttünk össze egy fél évre. Szerinte csak látszat, ezekre ne alapozzak,hogy neki miket vett vagy hová vitte. Nem ez a lényeg. Viszont nekem igen. Nekem minden vágyam a tenger, én nem tehetem meg anyagilag egyedül, de ha feleznénk akkor már igen. Ő nem vágyik annyira sehová. Annyira elkeserít :(
2018. ápr. 26. 11:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%
Itt nem haszonlesésről van szó. Inkább arról, hogy az előző barátnők sok mindent kaptak a pasitól, a Kérdezőt viszont nem kényezteti a párja. Kérdező, gyűjts össze annyi pénzt, hogy meg tudd tenni egyedül is az utat. Értem én, hogy a barátoddal szeretnél menni, de ő nem akar menni. Nem kell feltétlenül all inclusive 5 csillagos szállásban gondolkodni. Ha Neked a tenger a lényeg, akkor elég lenne egy panzióban egy kis szoba. Az 1 hét sem előírás. Mehetsz 3-4 napra is. Ha elő-vagy utószezonban mész, még olcsóbb lehet a szállás. Sok szálláshely kínál előfoglalási kedvezmènyt. Pl.ha most foglalsz szeptember elejére, kedvezményt adnak. Ha egyedül utazol, a last minute ajánlatokat is jól ki lehet használni. Kaja: ha otthon vagy, akkor is eszel valamit, nem? Értem, hogy bánt, hogy Veled nem megy el a barátod, Téged nem kényeztet. De gondold csak át. Ezekben a nőkben csalódott. Talán most óvatosabb. Érthető, nem?
2018. ápr. 26. 12:58
 12/26 anonim ***** válasza:
40%

Össze-vissza beszélsz. Akkor a felére sincs pénzed, mégis hogy feleznél akkor vele?

Végülis, tök mindegy, mert ő nem akar menni, akkor ennyit erről.

2018. ápr. 26. 13:00
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

Amit te írsz, az nem felezés. :D

Oké, hogy vele "akarsz" menni, de hát na, én meg egy lottó ötöst "akarok", az élet nem így működik.

De tényleg, ha esetleg leülnél VELE beszélgetni, hogy miért nem akar menni, talán jutnátok egyről a kettőre, talán megtudnád tényleg, hogy mi az oka, és lehet, hogy tudnátok rendezni, és elmenne veled akkor.

2018. ápr. 26. 13:01
 14/26 iamaveryniceguy ***** válasza:
78%

"Az utazást fizetném pl de a számlást vagy kaját pl ő fizethetné."

Utazás: -> ~25 ezer ft

Szállás: -> ~250 ezer ft

Tényleg remekül kikalkuláltad ezt a "felére van pénzem" dolgot :D

2018. ápr. 26. 13:02
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Igen, ez a felezős dolog nagyon jól hangzik :D

Mi pl úgy szoktuk, hogy egész évben dobálunk be egy perselybe pénzt, ki-ki amennyit gondol, és nyáron abból megyünk nyaralni. Előtte meg az volt, hogy a párom fizette a szállást, én a kaját (blokkol alapján utólag láttuk, hogy pár ezer ft eltérés volt a két összeg között), az utazást a párom állta mert az ő kocsijával mentünk, és megmondta hogy a fuvarért nem fog tőlem pénzt elfogadni, nem taxis, szóval cserébe én meg vettem akkor 1-2 üveg pezsgőt, vagy ott valami szuvenírt neki, vagy ilyesmit, nagyjából tudtam mennyibe fáj az út, és annak arányában kitaláltam valamit.

Az marhára nem felezés, hogy én adok egy tízest az útra, te meg fizess már minden mást 100k értékben pls :D Ahhoz azért már kell egy pofa lol

2018. ápr. 26. 13:18
 16/26 anonim ***** válasza:
5%

Ezt vele kell komolyan megbeszélned, mert ha benned ilyen folyamatok és gondolatok indulnak el, ez abba fog fulladni hogy önértékelési problémáid lesznek, azt gondolod majd te kevés vagy neki, ami egyenes út a borzalmas ördögi körnek nevezett féltékenységi játszmákba.

Ha ezt az egész drámát meg akarod előzni, kerek perec ŐSZINTÉN mondd el ezeket neki is. Hogy neked ezek igenis fontosak, és lehet hogy gyerekes vagy, de ebben méred a kapcsolatotok fontosságát is. Na bumm. Max mosolyog egyet, és megterveztek egy utat. Kétlem hogy ezen besértődne.

De fontos hogy tudasd vele azt, hogy neked FONTOS a közös utazgatás. Hidd el nekem is az lenne. Imádok utazni, és baromi rosszul esne ha az új párom akivel elvileg dúl a lámur, velem nem is tervez utazni sehova, miközben mondjuk köztudott hogy exeivel ide-oda elment. Én szóvá tenném. Ne légy nyuszi. :)

2018. ápr. 26. 14:26
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
Ja zárójel: Szülinapjára lepd meg egy repülőjeggyel. Így a szállást már közösen nézhetitek ki;)
2018. ápr. 26. 14:26
 18/26 A kérdező kommentje:
Atyaég mi van itt. Ti biztos nő létetekre a saját pénzetekből mentek nyaralni a párotokkal, nem is az övéből ha ő a fő kereső. Normális pasi alapból nem hagyná,hogy fizessen a párja. Vagyis az enyém soha nem hagyta még egy boltban sem,ha jól van nevelne egy férfi akkor :D a nyalarás sem a pénzről szól,hanem h nincs kedve meg igénye rá.
2018. ápr. 26. 14:29
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

A kaja és a szállás kerül annyiba, mitn maga a KEDEVEZMÉNYES vonatjegy, sőt.

Igaza van, én sem vinnélek, mert lehúzós vagy.

2018. ápr. 26. 14:42
 20/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nő létemre nekem leégne a pofámról a bőr, ha ilyen szarrágó lennék. :D
2018. ápr. 26. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!