Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szól bele a családod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szól bele a családod a párkapcsolatodba?

Figyelt kérdés

Tegnapi eset volt amit nem tudok hova tenni..

Párom szegényebb családból származik, és igencsak be kellett osztania a pénzét, míg otthon lakott,szüleinek adott a költségekbe.

3,5éve vagyunk együtt, most dolgozik két helyen is, így kicsit enyhült az anyagi megszorítások, viszont szüleim aggódnak hogy nehogy szórja majd a pénzt, ha együtt lakunk hamarosan. Mivel ez jobb könnyebb élet mint az ő régi élete, mert sok segítséget kap szüleimtől. Aggodalmukat csak nekem mondták. KB 8 hónapja élünk itt szüleimmel de már nem sokáig.

A konkrét eset :

Párom vett a kínaiba pár ruhát meg vett vlmi nasikat is. Olyan helyen dolgozik ahol elegánsabb öltözet kell, régen nem igazán volt ilyen ruhája sok. Erre anyu mondja négyszemközt hogy rosszul esett neki hogy ruha meg nasi helyett szalámit vett volna inkább..

2018. ápr. 26. 07:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Itt szerintem a hangsúly azon van hogy ha már nasit vett akkor bevásárolhatott volna magától otthonra..ha már tudta azt hogy nincs itthon nasi és szerintem az hogy nem jutott eszébe magától
2018. ápr. 26. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Amióta nem élek a szüleimmel, nem szólnak bele ilyenekbe, és nem is osztok meg velük részleteket, de amíg velük éltem, olyan szinten megnehezítették a dolgomat, hogy hagytak már el miattuk. Én meg ezért nem is ismerkedtem egy idő után senkivel, csak arra törekedtem, hogy el tudjak költözni minél előbb.
2018. ápr. 26. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, nálatok a szalámi az nasi? Mert nálunk étel kategória (bár nem szeretjük, de ez más téma). Nasi az más szerintem.
2018. ápr. 26. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg Te kedves kérdező, miért nem futottál le a boltba venni egy k**va szalámit, ha anyukádnak ,,rosszul esett"?

Leírod, hogy barátnődnek MUNKA miatt kell ruha, kínaiba veszi, nem márkás boltba..

Nasizni meg ne mondd, hogy nem szoktál..

Kicsit el vagytok szállva magatoktól úgy látom.. szegény csajszi

2018. ápr. 26. 09:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi a náthás 3,14csának laktok a szüleidnél????
2018. ápr. 26. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:
32 éves vagyok, nem szól bele. 15 évesen szóltak utoljára bele, de mivel az első szerelem évekig tartott idővel megbékéltek. (megismerték, megszerettték)
2018. ápr. 26. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Hú basszus, nasit vett, a szalámit elfelejtette! Ne kövezzük meg rögtön? Az "anyós" meg nyilvánvalóan keresi az alkalmat, hogy belekössön. Akkor is ez lesz, ha külön laktok.
2018. ápr. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!