Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha véget nem érő kapcsolat?
A történt kb. 15 évvel ezelőtt kezdődött. Ő volt az első nagy szerelmem, évekig együtt voltunk, de végül szakítottunk, mivel mindegyikünk elég karakán-két dudás nem fért meg egy csárdában. Ő megnősült, gyereke lett, én elköltöztem más városba, nekem is lett vőlegényem. Sajnos az én kapcsolatom tönkrement, ezért visszaköltöztem abba a városba, ahol ő is lakott. Párszor találkoztunk az utcán, köszöntünk egymásnak, ez ment kb. fél évig. Fél év elteltével a felesége otthagyta, mégpedig azt állítottam miattam, mert a férje még mindig engem akar. Elváltak, ezután megkeresett, beszélgettünk, újra összejöttünk, de megint a szokásos veszekedések, külön mentünk. Megint lett új kapcsolata, még egy gyerek. Nekem is lett új kapcsolatom, megint elköltöztem, ismét eljegyeztek, de sajnos ez a kapcsolat is zátonyra futott. Hazaköltöztem ismét, persze megint összefutottunk. Nem beszéltünk, csak összenéztünk és köszöntünk. De abba a nézésbe benne volt minden.
Részemről újra kezdeném vele, de természetesen nem keresem, mivel párja és gyereke van. Bár a múltkori alkalommal se kerestem, mégis valahogy megérezte, hogy hiányzik. Ti hisztek a sorsszerű kapcsolatokban? 31/N
Nekem is van visszatérőm, bár nem 15év távlatából, inkább olyan 5-6.
Azt hittem, milyen érdekes és sorsszerű. Pedig nem. Megáll a dolog, ha mondok egy nemet, mert belátom, hogy ez nem megy.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem egy tündérmese, semmi sorsszerűség nincs benne. Ilyen maximum a romantikus filmekben van.
Az exed simán csak képtelen megállapodni, nyilván nem sok felelősségérzet van benne, emellett megbízhatatlan is és maximum az ösztön viszi előre. Túl sokat képzelsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!