Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjak le mindenről a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjak le mindenről a barátom miatt csak hogy többet legyek vele?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és pincérként dolgozom. Mindennap van meló valamikor még a hétvégén sem szabad. Idén nyáron(is) viszont szombaton - vasárnap is pörgés lesz. Amúgy a munkám mellett még járok egy nyelv tanfolyamra is. A szabadidőmben még sportolni szoktam. Hetente 4 foci edzésem van. 5órától -8ig általában.

Valamint ha szabit veszek ki vagy van 2-3nap szünetem akkor eljárok kutyát sétáltatni (amiért amúgy pénzt kapok) és menhelyre is szoktam járni.

A barátaimmal nem szoktam nagyon külön programok keretei között találkozni. Az edzésen/edzés után néha elmegyünk valahova,vagy beszélgetünk,beülünk moziba stb.

És a szabadidőmben pontosabban a tanulás/ munka/edzés után a nap végén a barátommal vagyok. Igen, este szoktam vele lenni. Közös albérletben vagyunk 1 éve. Ő is sokat melózik, elvan a barátaival. De nem sportol semmit nem csinál semmi plussz dolgot. Én viszont nem akartam lemondani mindenről. Évek óta focizom,ráadásul elég sokat kell fizetnem ezért, a nyelvtanfolyamot sem szeretném otthagyni és ha néha van időm akkor igenis szeretnék másokkal is találkozni együtt lenni. Én sosem hanyagoltam el a barátomat, elég komolyan állok a kapcsolatunkhoz,nem veszem félvállról a dolgokat,mindig meglehet velem beszélni mindent, nem vagyok gyerekes komolytalan. Úgy érzem a belemet "kidolgoztam" kettőnkért,mindig mellette voltam. Mégis csak azt kapom,hogy az utóbbi időben észrevétele szerint konkrétan 3 hónapja,hogy nem figyelek rá egyáltalán, nem foglalkozok vele, nem is érdekel mivan vele. De én semmiben sem változtam. Kérdeztem mi a baj, ez honnan jött, azthittem valami más gondja van, már megijedtem,de tényleg. És ezután ismét kapom ezt a sok jót,hogy csak a munka,munka,foci,foci meg a barátaim. Holott az elmúlt 2 év 7hónap alatt semmiben sem változtam. Talán annyiban,hogy most pl a tanfolyam miatt kevesebb rá az időm, de ez nem vészes és néha otthon még tanulgatok. Elment a kedvem mindentől. Azt mondta nekem,hogy önző vagyok. Nem is tudom pontosan vissza idézni miket vágott hozzám. Lehet túl reagálom,mégis fáj. Főleg,mert hiába keresem a megoldást erre vagy akarnék változtatni bármin is konkrétan a munkámon kívűl minden(ki) mást elkéne felejtenem. És én sosem kértem olyanra, hogy na akkor kevesebbett legyen a barátaival vagy most ne csinálja ezt és amazt sem,hanem velem foglalkozzon. Inkább örülnék neki,ha ő is találna magának valami elfoglaltságot. Pl ne csak munka,haverok-barátom. Kéne neki egy hobbi. Amit mondtam is,de akkor szerinte ennél is csak kevesebbet lennénk együtt.

Minden este együtt vagyunk. Nem csak otthon döglünk. De nappal is találkozunk az az reggel amikor készülünk. Nekem ez elég, mert legalább nem lógunk egymáson és nem is unom a barátomat.

De mégis ha szerinte én önző,figyelmetlen vagyok és változtatni úgy tudnék,hogy pl ne járjak többet focira az számomra elkeserítő. Ezekszerint nem tud elfogadni? Ne csináljak semmit. Nem tudom mit csináljak,hogy jobban érezze magát. Mivel szerintem nem változtam meg.

21/L 26/F

2018. ápr. 24. 16:27
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Hétvégén nem 8 órát dolgozom hanem 4-5órákat és reggel 7-kor kezdek. Bocsi,de ezt nem írtam így. Napi 8 óra szombat vasárnap az nagyon betenne. A nyáron pedig úgy van szokott lenni,hogy konkrétan a nap végén mondják meg (pénteken) hogy azon a szombaton és vasárnap mettől meddig leszek. Valamikor teljs munka idő máskor csak 4-5óra.
2018. ápr. 24. 19:21
 22/37 anonim ***** válasza:
69%

Hazaérsz 9-re, 11-kor fekszik a párod. Gondolom vacsorázol, fürdesz, van házimunka is. Mégis akkor mennyi időd van rá?! Megkérdezed mi van vele és le van tudva a kötelező? Szerintem is marha kevés.

29/N

2018. ápr. 24. 19:24
 23/37 A kérdező kommentje:

Szex általában este van. Heti 3-4x általában. Nem órákig szoktunk szexelni. Maximum 20perc. De reggel is szoktunk, amikor előbb kelünk. UTÁLOK filmet nézni otthon. Moziban oké,de otthon mivel tudom,hogy mást is lehetne csinálni..nem tudok végig ülni egy filmet. A barátom négy után már otthon van. Egyedül is tud kikapcsolódni,film nézéskor amúgy sem rám figyel. De nem mindig 9re érek haza. Az csak akkor van ha a barátokkal edzés után elmegyek valahova. Elöző héten pl végig a párommal voltam,nem mentem szórakozni. Na arról meg nem tehetek,hogy ő "hamar" elmegy aludni.

Hm..nekem is az a fura,hogy 2 év 7 hónap után mondja,hogy neki ez nem jó és én önző vagyok, nem figyelek rá stb. Sosem panaszkodott előtte.

2018. ápr. 24. 19:30
 24/37 A kérdező kommentje:

Nem! Fürdést edzés után ott megcsinálom. Van tusoló, nagyon patent minden.

Kaját este nem eszek. Vagyis edzés után már nagyon ritkán. Nincs házimunka ami sok időt elvenne. Heti 1x van nagyobb takarítás amúgy meg rend van nálunk. Nem tehetek róla,hogy a barátom 11óra környékén készülődik aludni. Igen, beszélgetünk kicsit, vagy elmegyünk sétálni, akkor szoktunk enni is valamit már, volt,hogy mentünk moziba vagy csak otthon szex volt. Szerintem elég az a pár óra. Nem tudom mit kéne csinálnunk 7-8óráig. Amikor szabink vagy szünetünk van valamiért akkor többet vagyunk együtt és kirándulunk,programozunk. Nem mondta korábban,hogy ez neki nem jó.

2018. ápr. 24. 19:36
 25/37 A kérdező kommentje:

De mi az hogy kötelező meg levan tudva? Sosem volt kötelező semmi. Nekem teher a barátom és nem csak udvarisságból kérdezem meg,hogy milyen napja volt stb.

Hozzátenném az én baráti körömben mindenki kb reggel és este van a párjával sacc.p.kb ennyit és harmonikus boldog kapcsolatban élnek. Idősebbek között is ez van.

2018. ápr. 24. 19:41
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem teher*
2018. ápr. 24. 19:41
 27/37 anonim ***** válasza:
22%

Aki lepontozta a 18-as válaszom, az megoszthatná, hogy milyen lehetőségek vannak még szerinte.

Kérdező, a helyedben, független típusként és vendéglátósként inkább fognám magam és elhúznék pár évre Ausztriába, Máltára vagy egy óceánjáróra, aztán megszedném magam + átgondolnám, mit is akarok.

Ennek így semmi értelme..

A filmet példának írtam, hogy még arra SINCS időtök, pedig az nem egy hosszú program..

Nézd, én elfogadom, hogy valakinek elég ennyi együtt töltött idő. Te miért nem fogadod el, hogy van, akinek meg nem elég?

2018. ápr. 25. 11:22
 28/37 anonim ***** válasza:
27%

Ha valakit szeretsz, úgy ahogy 2 felnőtt ember szereti egymást, akkor ilyen dolgok nincsenek előrébb, mint a foci meg a barátok. Lényegében nincsenek közös programjaitok, élményeitek, otthon van neked mint egy bútordarab. Többen is írták már hogy ez nem normális, de nem is látod ezzel az egésszel a problémát, nem értem miért vagy vele. Egytalán, valakinek akinek még ezek a dolgok a legfontosabbak, minek komoly kapcsolat? Előbb utóbb pont a közös élmények hiánya miatt fogjátok egymást megunni. Szép szép, hogy jársz focizni, mint ahogy gyerekkorban gimiben sokan mások is, de egy normális, komoly kapcsolat mindig előrébb áll ennél. Ha úgy érzed te így ennyivel boldog vagy, akkor inkább úgy szereted őt, ahogy az emberek általában 15 évesen szokták egymást :))

Egy kapcsolat elején elég az amit te nyújtassz neki most, de egy kapcsolatnak fejlődie kell, hogy idővel egyre fontosabb legyen a másik, a társad legyen aki mindog melletted lehet, nem egy fotel a lakásban. A barátod már szeretne fejlődni, te nem. Jobbat érdemel, ha nem te, akkor majd ő szakít.

2018. ápr. 25. 15:40
 29/37 A kérdező kommentje:
Szakítani fogok vele.
2018. ápr. 25. 15:44
 30/37 anonim ***** válasza:
70%

Igazából ez a legjobb döntés.

Egyenlőre úgy néz ki neked még nem megy az alkalmazkodás még jobbat tenne neked az egyedüllét, hogy kötöttség nélkül élvezd az életed, neki meg már komolyabb kell.

2018. ápr. 25. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!