Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjak le mindenről a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjak le mindenről a barátom miatt csak hogy többet legyek vele?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és pincérként dolgozom. Mindennap van meló valamikor még a hétvégén sem szabad. Idén nyáron(is) viszont szombaton - vasárnap is pörgés lesz. Amúgy a munkám mellett még járok egy nyelv tanfolyamra is. A szabadidőmben még sportolni szoktam. Hetente 4 foci edzésem van. 5órától -8ig általában.

Valamint ha szabit veszek ki vagy van 2-3nap szünetem akkor eljárok kutyát sétáltatni (amiért amúgy pénzt kapok) és menhelyre is szoktam járni.

A barátaimmal nem szoktam nagyon külön programok keretei között találkozni. Az edzésen/edzés után néha elmegyünk valahova,vagy beszélgetünk,beülünk moziba stb.

És a szabadidőmben pontosabban a tanulás/ munka/edzés után a nap végén a barátommal vagyok. Igen, este szoktam vele lenni. Közös albérletben vagyunk 1 éve. Ő is sokat melózik, elvan a barátaival. De nem sportol semmit nem csinál semmi plussz dolgot. Én viszont nem akartam lemondani mindenről. Évek óta focizom,ráadásul elég sokat kell fizetnem ezért, a nyelvtanfolyamot sem szeretném otthagyni és ha néha van időm akkor igenis szeretnék másokkal is találkozni együtt lenni. Én sosem hanyagoltam el a barátomat, elég komolyan állok a kapcsolatunkhoz,nem veszem félvállról a dolgokat,mindig meglehet velem beszélni mindent, nem vagyok gyerekes komolytalan. Úgy érzem a belemet "kidolgoztam" kettőnkért,mindig mellette voltam. Mégis csak azt kapom,hogy az utóbbi időben észrevétele szerint konkrétan 3 hónapja,hogy nem figyelek rá egyáltalán, nem foglalkozok vele, nem is érdekel mivan vele. De én semmiben sem változtam. Kérdeztem mi a baj, ez honnan jött, azthittem valami más gondja van, már megijedtem,de tényleg. És ezután ismét kapom ezt a sok jót,hogy csak a munka,munka,foci,foci meg a barátaim. Holott az elmúlt 2 év 7hónap alatt semmiben sem változtam. Talán annyiban,hogy most pl a tanfolyam miatt kevesebb rá az időm, de ez nem vészes és néha otthon még tanulgatok. Elment a kedvem mindentől. Azt mondta nekem,hogy önző vagyok. Nem is tudom pontosan vissza idézni miket vágott hozzám. Lehet túl reagálom,mégis fáj. Főleg,mert hiába keresem a megoldást erre vagy akarnék változtatni bármin is konkrétan a munkámon kívűl minden(ki) mást elkéne felejtenem. És én sosem kértem olyanra, hogy na akkor kevesebbett legyen a barátaival vagy most ne csinálja ezt és amazt sem,hanem velem foglalkozzon. Inkább örülnék neki,ha ő is találna magának valami elfoglaltságot. Pl ne csak munka,haverok-barátom. Kéne neki egy hobbi. Amit mondtam is,de akkor szerinte ennél is csak kevesebbet lennénk együtt.

Minden este együtt vagyunk. Nem csak otthon döglünk. De nappal is találkozunk az az reggel amikor készülünk. Nekem ez elég, mert legalább nem lógunk egymáson és nem is unom a barátomat.

De mégis ha szerinte én önző,figyelmetlen vagyok és változtatni úgy tudnék,hogy pl ne járjak többet focira az számomra elkeserítő. Ezekszerint nem tud elfogadni? Ne csináljak semmit. Nem tudom mit csináljak,hogy jobban érezze magát. Mivel szerintem nem változtam meg.

21/L 26/F

2018. ápr. 24. 16:27
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nyolcas bocsi,de ez most micsoda? És hogy jön ide?
2018. ápr. 24. 16:54
 12/37 A kérdező kommentje:
Erre a h""""e tanfolyamra is miatta mentem el igazából. Pontosabban mindkettőnk érdeke,de szeretnénk majd kimenni külföldre. Én eleve beszélem valamennyire az angolt,de gondoltam elmegyek és így jobban belejövök.
2018. ápr. 24. 16:57
 13/37 A kérdező kommentje:
Én sosem éreztem,hogy játszanék vele. Előtte nem panaszkodott nekem és azt sem mondta,hogy játszom vele. Úgy érzem jelenleg,hogy inkább éretebben állok ehhez mint ő. Mert azonkívűl,hogy megbántott sokat nem ért el,én vagyok mindenért a hibás, változtassak,mert nem kap elég figyelmet. Nem is értem,mit vár most tőlem.
2018. ápr. 24. 17:00
 14/37 anonim ***** válasza:
0%

8-as.

Tőlem egész alakos, ruhás képet kért ez az idióta.

2018. ápr. 24. 17:08
 15/37 anonim ***** válasza:
48%

Én is egyetértek a barátoddal engem is zavarna, ha az én párom ennyire agyon lenne táblázva, hogy este 9-ig nem is láthatjuk egymást.

De szerintem sem azt jelenti, hogy veled bármi baj van, végülis tök jó, hogy ennyire pörögsz éled az életed.

Miért nem jár veled a tanfolyamra esetleg?

2018. ápr. 24. 18:12
 16/37 A kérdező kommentje:
Mert neki nincs erre pénze (ő mondta nem én) másrészt arra hivatkozik,hogy németet tanult és nem fog neki menni az angol. De türelme sincs hozzá ez a legnagyobb baj szerintem. És persze minek ha én majd dumálok mindenhol angolul. Gondolom ezért sem fizetett ezért.
2018. ápr. 24. 18:16
 17/37 anonim ***** válasza:
73%

Marhára nem illettek össze, és ez most ütközik ki.

Ui: remélem én is kapok privit majd attól a valakitől.

2018. ápr. 24. 18:23
 18/37 anonim ***** válasza:
56%

8-kor mesz haza, o 11-kor mar aludna, az SZUK 3 ora.. semmire se eleg...

Hatom lehetoseged van:

- igy maradtok, remenykedsz hogy nem dob ki

- szakitasz

- valtoztatsz

Igazabol ennyi lehetoseg van. Valassz egyet.

2018. ápr. 24. 18:53
 19/37 anonim ***** válasza:
41%

#18 vagyok

Most nezem, hogy van hogy inkabb 9... basszus 2 ora alatt mit lehet csinalni? Egy filmet se tudtok vegignezni... szexre hogy van idotok/energiatok?

Na mindegy, te tudod mit akarsz... de fogadd el, ha neki ez nem fer bele.

2018. ápr. 24. 18:55
 20/37 anonim ***** válasza:
52%

Én is hasonlóan élek, mint te, annyi, hogy valamivel több szabadidőm van, legalábbis hétvégén ritkán dolgozok, akkor is max. otthon. Megértem a helyzetedet. Számomra is nagyon fontos a munkám és a hobbim. Imádom a munkámat, nagyon szeretem és eszemben sem lenne váltani, elvégre nem azért tanultam hosszú éveket, hogy most eldobjak egy lehetőséget, amire mindig is vágytam. Emellett pedig önkéntes munkát is szoktam vállalni, akár külföldön is. Van hobbim, amit szintén nagyon szeretek, gyerekkoromtól kezdve ezt csinálom, szintén nem véletlenül, ezért eszembe sem jutna feladni. Nekem erről szól az életem, rengeteg időt, energiát és pénzt öltem bele, hogy azt csinálhassam, amit szeretek és elérjem a céljaimat. Én tisztában vagyok vele, hogy ez sok idő és nehéz beosztani a dolgokat, de nekem jelenleg erre van szükségem és, ha bármelyik részét is fel kellene adnom az életemnek, akkor azt nagyon nagyon bánnám és borzasztó szomorú lennék, hirtelen azt sem tudnám, hogy hogyan tovább...Nekem ez jelenti a boldogságot, ami most van és így érzem jól magamat.

Ugyanakkor az egy tény, hogy ezt nem mindenki tudja tolerálni vagy esetleg nem is akarja, mert neki más elképzelései vannak az életről. Ezt pedig el kell fogadni. Én jelenleg egyedülálló vagyok, de voltak már próbálkozások és előfordult, hogy ez is egy probléma volt. Nekem tökéletes, ha napi néhány órát töltünk együtt vagy akár csak hétvégente találkozunk és időnként szervezünk közös programot, sőt őszinte leszek én ennél többet nem is bírnék ki, mert szükségem van arra, hogy saját magammal foglalkozzak és legyen saját életem. Ugyanakkor vannak, akiknek ez nem jó, több együtt töltött idő kell, más programokra vágynak stb., ezzel nem lehet mit csinálni. Én azt tapasztaltam, hogy aki hasonlóan gondolkozik, az jobban megérti, mivel saját magának is hasonlóképpen épül fel az élete és hasonlóak a prioritások. Szóval, nem biztos, hogy egymáshoz valók vagytok. A történetben nekem is az a furcsa, hogy ezt most jutott eszébe közölni, mikor eddig is tudta, hogy így éltek, ennyi időd van stb...bár nem tudom, lehetséges, hogy csak eddig eltűrte, eddig is zavarta és most besokallt, nem tudom. Ezt vele kell megbeszélned.

2018. ápr. 24. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!