Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok? Ez szakítóok? Mit gondoltok?
Ja, amúgy nem sok jelentősége van. Szüleimhez pl be van jelentve anyukám egyik random kolléganője, mert az ő körzetükben jó a fogorvos. Én a párom szüleihez vagyok bejelentve, mert így olcsóbb a vonatbérletem.
Senki nem érzékel ezekből semmit, csak a jó oldalát - én pár tízezret spórolok havonta, a kolléganő meg normális dokihoz tud járni, nem henteshez... Micsoda fertő, nem kéne engedni :D
Szerinted komolyan normális dolog megnehezíteni direkt az életet, ha pár perces ügyintézéssel, hátrányok nélkül meg is lehetne könnyíteni? Létező dolog a kényszeres mártírkodás, de ne állítsuk már be követendő példaként!
Igen, olyan buta a pasid, hogy azt se tudja, hogy egy lakcímkártya a világon semmi kötelezettséget nem ró rá, de azért kifejezi, hogy egy lenyúlós ribinek tart.
Az gondolom szóba se jön, hogy ha szükséges, akkor elfuvarozzon bárhova, ahova az ő primitívsége és rosszindulata miatt kell menned.
Persze, hogy nem maradnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!