Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok? Ez szakítóok? Mit gondoltok?
Ilyenkor úgy érezném magam,hogy egy hozzám egyáltalán nem illő "emberre"pocsékolom az időmet miközben más hálás lenne értem!
Idő pedig arra van amire szeretném hogy legyen!
hát ebben a konkrét esetben, hogy te orvoshoz akarsz járni, szerintem kifejezetten szemét dolog, hogy nem jelent be. nem csak úgy kérted, vagy hogy kitúrod, vagy mit tudom én, milyen hülyeség járhat a fejében. a háza attól még az övé... se házasok nem vagytok, se semmi. így is úgy is akkor rak ki, amikor csak akar.
én szakítanék a helyedben, beköltöznék valahova ahova bejelenthetem magam, és elmennék az orvoshoz hogy meggyógyítson. :D
Jézusom, micsoda sötétség tombol ebben az országban. Mégis mi történik akkor, ha a kérdezőt bejelenti ideiglenesre a tetű hapsija? Elárulom: semmi. Még ha állandóra, akkor sem... Olvassátok el a lakcím bejelentő hátoldalát, ott is le van írva, hogy a bejelentkezéssel semmiféle plusz joghoz nem jut az illető az ingatlan vagy ingóságok felett.
Amúgy nálunk sportot űznek abból az emberek, hogy a gyerek iskolába járásához ide-oda barátokhoz bejelentkeznek gyerekkel együtt (a körzet miatt). Ennyire nem számít semmit.
Kérdező: a pasid tájékozatlan, de legalább egyértelműen jelzi, hogy félt tőled mindent. Ilyen emberrel egy percet nem maradnék együtt, mert gyerekkel együtt fog utcára bszni, ha úri kedve úgy tartja.
én a helyedben szakítanék, ez a faszi nem szeret téged.
ha szeretünk vkit, nem így viselkedünk.
a házát jobban szereti, mint téged.
"irtó nagy illetlenség amúgy is kérni. Nekem legalábbis nem lenne pofám egy olyan lakásba bejelentetnem magam, amibe egy forintot nem raktam"
Miért? Mármint.... MIÉRT? :D Írj már EGY értelmes indokot, hogy mi rossz történik, ha bejelent.
Egyrészt: KÖTELES vagy bejelenteni a lakcímed, a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy adtál-e bele, vagy nem, mennyi ideje vagytok együtt, egyáltalán együtt vagytok-e.
Másrészt: tartózkodási hely lesz, SEMMI különjogot nem fogsz kapni, azon kívül, hogy megkönnyíti az életet (orvosi ellátás a közelben, kedvezményes bérlet, stb)
Tehát te konkrétan azt mondod, hogy igenis legyen rossz valakinek, mert CSAK. Mert SEMMI ellenérvet nem lehet felhozni a dolog ellen, de akkor is, szenvedjen csak.
Nonszensz.
Kérdező: ha nem is szakítanék, de erősen elgondolkoznék, hogy mennyire lehet számítani erre az emberre, mennyire szeretne segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!