Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti se orulnetek ha a parotok ilyen otlettel allna elo? (Nyaralas tema)
Minden elismerésem a párodé :D
Össze vagytok tán nőve? Munkába se mész el nélküle?
Jaj, már azt hittem valami külföldi út, és egész napos utazást kell külön töltenetek.
Ne hülyéskedj már, Pestről Velencére le lehet gurulni bicajjal :DDD
Mondjuk én inkább mennék úgy, hogy mindketten vonattal. De egyébként lehet autót bérelni is.
(Amúgy mi az, hogy nem találnál oda? Nem tudsz olvasni, vagy ilyesmi?)
Nekem 15 éves volt a fiam, amikor elengedtem élete első vonatozására, BP-Szentes, átszállással, kicsit diszlexiásan, 35 ezer forinttal és egy gitárral, amit egy hápogtatóra cserélt.
Szóval nem vágom azt a Velencei tavi távolságot...
Ha annyira szempont, hogy minden pillanatban együtt legyetek, ülj fel mögé a motorra.
De, ami a lényeg, akkor azt te végül is mondod, hogy inkább ne legyen nyaralás, neked az nem ér meg egy másfél órás utat.
Budapest-Velencefürdő viszonylat nem megoldhatatlan feladat, kezdőknek is bátran ajánlott :)
A személyvonat nem megy messzire, ha véletlenül eltéveszted az állomást, akkor sem fogsz leesni a világ szélén.
Én taxiznék a pályaudvarra, majd a cucc nagy részét felraknám a vonatra. A célállomáson leszállnék és várnám hogy legurítsák a piros szőnyeget a hintóig, miközben a teherhordó szolgák hozzák utánam a poggyászomat. Integetnék az ünneplő tömegnek és szállásomra hajtatnék.
Megcsinálod! Bátorság!
Mikor csak a kérdést olvastam el, valami durva dologra gondoltam, hogy biztos szemét pasi külön akar nyaralni, vagy valami hasonló. Aztán elolvastam a többit és elnevettem magam...
Szerencsétlen törekszik, hogy autó hiányban is megoldjátok a KÖZÖS nyaralást te meg itt rinyálsz. A saját országodban nem tudsz vonattal eljutni A-ból B-ig? Én itt alig beszélem a nyelvet, de ha arról van szó képes vagyok akár vonattal, akár busszal közlekedni. Nem tudom, hány éves lehetsz... de roszabb vagy ,mint egy gyerek és nem bántásból mondom, de ha ennyire életképtelen vagy, ez akár a párod agyára is mehet.
Ha emiatt hisztiznél, én a helyében le is mondanám az egészet aztán ülnénk otthon.
Motorra is gondolom az eszed miatt nem ülsz, nem azért mert fáj a feneked...
Hány éves vagy?
Én is rettegek egyedül vonatozni, de még buszozni is olyan helyre amit nem ismerek.
De azért Budapest-Velence az tényleg csak annyi, hogy itt felszallsz ott meg le ahol vár a barátod. Ez túlzás :D
Ha meg kérdezel valamit, kérdezz csak egyszerűen, becsületesen.... a "Ti se orulnetek ha" nem az.
majd eldöntjük, hogy örülnénk-e, vagy sem, nem kell az útmutatásod hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!