Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is égő a barátnőm viselkedés, vagy csak én látom így?
Figyelt kérdés
Harmadik hónapja járok a barátnőmmel. Franciaországban nyaraltunk egy hetet, ahol egy kedves családnál foglaltunk szállást. Félpanziós ellátást kaptuk. Már az első reggel kitettek magukért, hihetetlen sajtválasztékkal kedveskedtek. Főleg francia sajtokat kaptunk, amiket itthon sokan nem szeretnek a szaguk miatt, ugyanakkor köztudott, hogy hosszan érlelt, igényes sajtok. A házigazda a tálalóhoz vezetett minket, és pár szót szólt a sajtokról. A büdösebb sajtoknál a barátnőm hangosan pfujjogott, és látványosan grimaszolt. A házigazda mosolygott, de látszott rajta, hogy nem esik jól neki. Még a reggeli alatt összevesztünk emiatt, mert szólni mertem neki, hogy szerintem ez bunkóság. Véleményem szerint udvariatlan az ilyen viselkedés. Én is undorodom pl. az osztrigától, de nem finnyáskodom látványosan, hanem csak egyszerűen mást eszek helyette. Úgy érzem félreismertem a barátnőm és nem vagyok biztos abban, hogy továbbra is vele szeretnék maradni.2017. aug. 19. 11:21
1/28 anonim válasza:
Engem inkabb taszitanak az ilyen proli emberek.
2/28 anonim válasza:
Azért egy pillanat kapcsán ne siesd el a dolgot.
Értékeld át a dolgokat, hogy szerinted mit veszíthetsz, 3 hónap alatt azért valamilyen szinten... - ha nem is teljesen - már ismeritek egymást, mérlegelj, beszéljétek meg a dolgokat, ha mindenhol ezt csinálná, őszintén szólva, nekem se lenne kedvem vele mutatkozni. De ne egy adott szituáció alapján dönts.
3/28 anonim válasza:
Hát ez eléggé ciki lehetett, én is erősen elgondolkodnék a közös jövőről...
4/28 anonim válasza:
Sok az ilyen elkényeztetett maca, ez tény.
5/28 anonim válasza:
A barátnőd bunkó volt és elég primitív.
(Hol találtatok ilyen szállást, tudnál linket küldeni?)
6/28 anonim válasza:
Hú de kóstolnék náluk bort és húznám fel szódával...:D
31/f
7/28 anonim válasza:
Mindketten fiatal, kezdő lelkek vagytok itt. Rengeteget kell még tanuljatok, kis barátom. Legjobbat néked is.
8/28 anonim válasza:
Honnan tudják, hogy nem laktózérzékeny és fossa szét magát?
9/28 anonim válasza:
Ez szerintem sem volt szép tőle. Én sem minden ételt szeretek, de ennyire feltűnően sosem mutatnám ki a nemtetszésemet. Visszautasíthatta volna udvariasan a sajtot, esetleg választhatott volna magának egy kevésbé büdöset.
21/L
10/28 anonim válasza:
Én tudok kulturáltan viselkedni. Ez elég proli dolog és tiszteletlenség. Nekem is volt, hogy nem tetszett egy étel, megköszöntem udvariasan, nem ettem belőle és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!