Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is égő a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is égő a barátnőm viselkedés, vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés
Harmadik hónapja járok a barátnőmmel. Franciaországban nyaraltunk egy hetet, ahol egy kedves családnál foglaltunk szállást. Félpanziós ellátást kaptuk. Már az első reggel kitettek magukért, hihetetlen sajtválasztékkal kedveskedtek. Főleg francia sajtokat kaptunk, amiket itthon sokan nem szeretnek a szaguk miatt, ugyanakkor köztudott, hogy hosszan érlelt, igényes sajtok. A házigazda a tálalóhoz vezetett minket, és pár szót szólt a sajtokról. A büdösebb sajtoknál a barátnőm hangosan pfujjogott, és látványosan grimaszolt. A házigazda mosolygott, de látszott rajta, hogy nem esik jól neki. Még a reggeli alatt összevesztünk emiatt, mert szólni mertem neki, hogy szerintem ez bunkóság. Véleményem szerint udvariatlan az ilyen viselkedés. Én is undorodom pl. az osztrigától, de nem finnyáskodom látványosan, hanem csak egyszerűen mást eszek helyette. Úgy érzem félreismertem a barátnőm és nem vagyok biztos abban, hogy továbbra is vele szeretnék maradni.

2017. aug. 19. 11:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nagyon neveletlen viselkedés volt a részéről, engem ezek egy férfiban kiábrándítanának.

22/N

2017. aug. 19. 14:22
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem csak te látod így, valóban égő volt a viselkedése. Az meg a hab a tortán, hogy utána még összeveszik veled, mert ezek szerint nem látta be, hogy ez finoman szólva is illetlenség.
2017. aug. 19. 20:34
 23/28 anonim ***** válasza:
77%

"Megtehettük, mert fizettünk a szolgáltatásért."

Sokszor találkozni külföldön a hozzád hasonlókkal, legtöbbször magyarok meg oroszok, akik felkiáltanak és ezt mondják, én meg szégyenkezek helyettetek is. Volt egyszer egy tipikus magyar család (dagadt fehér cigány pasi, aranylánccal, dagadt nővel meg két még dagadtabb gyerekkel) Bulgáriában enni reggelit és úgy, hogy üvöltve mondta, hogy vegyetek mindenből kétszer, mert fizettem érte. Bár a bolgárok nem értették, de nekem égett a fejem. Egyiptomban ugyanez... Nekem meg tőletek fintorodik el az arcom...

Kérdező, nagyon primitív a barátnőd, én komolyan elgondolkodtam volna a további dolgainkon egymással.

2017. aug. 19. 21:06
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

Oké, hogy fizettek egy szolgáltatásért, de itt, ahogy olvasom, a házigazda igazán úgy kezelte őket, mint a vendégeit és a kérdező írja is, hogy nagyon kitett magárt a család. Az egy dolog, ha nem szereti a büdös sajtot, de akkor nem kell Franciaországba menni nyaralni és francia családnál étkezni, lehet menni a Mekibe enni. Nekem sem esne jól, ha megkínálnám a vendégemet (mindegy, hogy szállóvendég vagy a legjobb barátom) egy igazi kuriózummal és így reagálna. A visszautasításnak is megvan az udvaria módja.

A kérdező pasi sokkal normálisabbnak tűnik, ezért is furcsálltam, hogy honnan a búbánatos úristenből szedte össze ezt a csajt.

2017. aug. 19. 21:36
 25/28 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem pedig tompít a kérdező.

Kössz, de közöm nincs az említett példához, szerintem a csajnak sincs. Nem szégyenkezek egy fizetett szolgáltatásra adott reakcióm miatt. Gondolom a kérdező az a fajta, aki étteremben sem szólna, ha valami nem tetszik neki.

Megnézném egyébként, hogy az igazi magyar hungarikum sült hagymás vérre milyen reakciót kapnátok egy külfölditől.

Fizettetek a szállásért reggelivel, az a normális, ha nem 1 kiló száraz kenyeret és vizet kaptok reggelire.

Inkább ez a tipikus magyar mentalitás, elfeledkezni arról, a munkájukért pénzt kapnak a vendéglátók, aztán még megdobni jóadag borravalóval és sajnálni is kell, hogy szegény ott cipeli a 2 tányért.

2017. aug. 20. 08:16
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

#25 ez az igaz suttyó prolitempó, hogy "a zéééén péézemé' az legyen, amit akarok, hö!"

Nem romlott sajtot vagy savanyú tejet akartak rájuk sózni, hanem egy helyi specialitást. És igen, biztos akad olyan bunkó sváb vagy francia, aki fintorogna meg fujjolna a hagymás vértől, de könyörgöm, attól, hogy valaki euróval fizet, még lehet tudatlan proli. Ha már nyugati mintákat szeretnénk követni, ne a nyugati prolik legyenek a példaképek.

2017. aug. 20. 11:35
 27/28 anonim ***** válasza:

#25, minden dolog a társadalomban elsősorban is emberek közti kapcsolat, az üzlet is.

Attól, hogy az egyik fizet, a másik meg szolgáltat belül maradunk az emberi civilizáció szabályain - látom erről még nem sokat hallottál.

100-150 generációval előbb pottyantatok le a fáról, mint kellet volna.

Mondanám, hogy ilyen félresikerült dzsungellakóként legalább húzd meg magad, detudom, hiába mondanám.

"hangosan pfujjogott, és látványosan grimaszolt. " - neki is túl nagy falat még az emberi lét.

Meg persze prosztó is, mert Franciaországban enni francia sajtot az menő dolog, hiába, hogy ti meg csak a disznósajtot ismeritek.

2017. aug. 20. 12:53
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Megnézheted, én évekig vittem turistákat Magyarországon, hacsak nem disznó volt mait pl tiltott a vallása (de ezt pl jóérzésű ember nem is ajánlotta fel neki), soha nem finnyogtak sem a hagymás vér, sem a rántott velő, sem pedig a csirkelábbal főzött leves után, max nem kért belőle.

A mindenféle drága sajtokat meg ne keverjük már össze azzal, hogy kenyeret meg vizet kap reggelire.

Tudod mit kapna 8 euróért / fő egy átlag francia hotelben? Mosogatólé kávét (nem eszpresszót) teát, Aldis gyümölcslevet, vajat, lekvárt, fagyasztott pékárut kiolvasztva. Saját tapasztalat. A franciák nem esznek sósat reggel, sőt a max reggeli 1 kávé meg egy croissant.

2017. aug. 20. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!