Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is égő a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is égő a barátnőm viselkedés, vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés
Harmadik hónapja járok a barátnőmmel. Franciaországban nyaraltunk egy hetet, ahol egy kedves családnál foglaltunk szállást. Félpanziós ellátást kaptuk. Már az első reggel kitettek magukért, hihetetlen sajtválasztékkal kedveskedtek. Főleg francia sajtokat kaptunk, amiket itthon sokan nem szeretnek a szaguk miatt, ugyanakkor köztudott, hogy hosszan érlelt, igényes sajtok. A házigazda a tálalóhoz vezetett minket, és pár szót szólt a sajtokról. A büdösebb sajtoknál a barátnőm hangosan pfujjogott, és látványosan grimaszolt. A házigazda mosolygott, de látszott rajta, hogy nem esik jól neki. Még a reggeli alatt összevesztünk emiatt, mert szólni mertem neki, hogy szerintem ez bunkóság. Véleményem szerint udvariatlan az ilyen viselkedés. Én is undorodom pl. az osztrigától, de nem finnyáskodom látványosan, hanem csak egyszerűen mást eszek helyette. Úgy érzem félreismertem a barátnőm és nem vagyok biztos abban, hogy továbbra is vele szeretnék maradni.

2017. aug. 19. 11:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon égő. Ez szemétség volt tőle. Nincs benne tapintat..
2017. aug. 19. 12:15
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Ez elég ciki. Barátnőd megtanulhatna viselkedni. Mondhatni, elég gáz a viselkedése.
2017. aug. 19. 12:28
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen neveletlen proli csajokat hol lehet összeszedni? Igen, nagyon égő, nem illik ilyet csinálni. Nekem is van olyan, hogy valamit nem szeretnék megkóstolni, de soha nem fujjognék meg fintorognék.

Valaki írta a laktózérzékenységet. Hát akkor se fintorogni kell, hanem kedvesen szólni, hogy ő ilyet nem ehet.

2017. aug. 19. 12:31
 14/28 anonim ***** válasza:
44%

De most komolyan. Oké, bunkó a csaj. Én nem is vagyok panziós, de ha valaki jön hozzám, megkérdezem, mit eszik, mit kíván.

Kicsit magyarosan viselkedtek ezek a franciák.

De mondom, a csaj bunkó volt.

2017. aug. 19. 12:34
 15/28 anonim ***** válasza:
66%
Hú de paraszt!
2017. aug. 19. 12:37
 16/28 anonim ***** válasza:
57%

Vendégségben gáz, de ti ezért fizettetek.

Igazából én sem tudtam volna lemosni a fintort az arcomról, és talán felszakadt volna egy ouá is.

Semmiképp sem szállnék meg családnál. Az ember befizet egy csomó pénzt és cserébe jogosan vár olyan szolgáltatást, amit szeretne kapni.

Nem vedégségben vagytok, hanem fizettetek. Családnál könnyű keverni a kettőt.

Ha fizettetek, jogos, ha valami nem tetszik, ezért szót is lehet emelni, persze csak odaillő formában. Hotelben a fintorgás sem érdekel senkit.

Mikor először voltunk hajóúton, feltörtek egy frissen kihalászott tengerisünt és megették minden nélkül, ott előttünk. Meg is kínáltak. Hát a fél társaság rosszul lett és undorodott. Megtehettük, mert fizettünk a szolgáltatásért. Pedig a frissen döglött sünnek még szaga sem volt.

2017. aug. 19. 12:47
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Sőt továbbmegyek, vendégségben előttünk mosták ki a kakit a disznóbélből, hogy aztán beletöltsék a frissen darált disznórészeket és előttünk megsütötték miközben a kicsorgatott vért is sütötték q bádogedényben. Vendégség ide vagy oda, a szaga, a látvány és a gondolat is undorító volt és ezt bizony ki is fejeztük.
2017. aug. 19. 12:51
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Illetlen volt a barátnőd az biztos. Én ilyennel nem maradnék, mert tuti, hogy fog még téged kellemetlen szituba hozni. Amúgy most úgy ennék valami fincsi francia sajtot...
2017. aug. 19. 13:37
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
Paraszt, az otthoni 7 év és az ilyen nem is változik, jobban jársz nélküle.
2017. aug. 19. 13:47
 20/28 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nagyon proli volt a barátnőd.

Én Franciaországban élek, itt a sajt nemzeti kincs, minden régiónak megvan a saját remeke. Ráadàsul valószínűleg értett is hozzà, és tudta a készítés módját, történetét. Ritka az ilyen kedves vendéglátós errefelé is, meg kell becsülni. Ez olyan, mintha otthon pl a borgyűjteményét mutogatta volna.

Nem kötelező azonban enni belőle, de udvariasan meg kell köszönni, és abból nem lesz harag. De ne legyen már ennyire bunkó.

Én is sok mindent nem tudok enni, pl salátát sem mert begörcsölök tőle, de ezt általában udvariasan közlöm, és megkérdem, nincs-e pl főtt vagy párolt zöldség helyette.

Nekem is volt pl olyan dolog amitől először undorodtam (osztriga, csiga) de megkóstoltam amikor kínálták, és azóta imádom.

Persze ha valamit nagyon nem akar enni az ember, udvariasan elég allergiára hivatkozni, és nincs az a házigazda aki ne próbàlna meg helyette más megoldást talàlni sértődés nélkül.

Én egy ilyen prosztó csajjal biztosan nem maradnék, de te tudod.

Az egy dolog, hogy nem szeret valamit, de ezt ki lehet normális, udvarias módon is fejezni.

Amúgy meg én azóta szeretem a sajtot, mióta itt élek, a se íze se bűze magyar sajtokat nem bírtam / nem bìrom elviselni.

2017. aug. 19. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!