Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek huszonévesen akkora a melle mint egy tíz évesnek?
Figyelt kérdés
Nem féltek attól h a párotok kiabrandul? Tudom nagyon elcsépelt téma meg aki szeret az igyis úgyis szeret de hogy lehet izgató a fiúknak egy gyakorlatilag semmi... Én próbáltam elfogadni a párom is mindig mondja h imádja. Tudom valószínűleg én nme tudom elfogadni magam. Van valaki még így? Ilyen adottságokkal? Ilyen gondolatokkal? Dühös leszek mikor valaki panaszkodik h kicsi a melle holott 75B meg mittudom én nekem még tényleg nincs ott semmi és ritkany nyitom ki a szám....2018. ápr. 20. 20:17
11/12 anonim válasza:
"Nem féltek attól h a párotok kiabrandul?" Eleve így ismert meg, ha ekkora hiba lenne hogy nincs nagy mellem össze sem jött volna velem.
Deszka ugyan nem vagyok, de tény nincsenek nagy melleim. Nem, egyáltalán nem érdekel mert helyette van jó kerek fenekem. És szerintem inkább egy kerek popsi+kis mell, mint hogy lapos segg+nagy mell.
100%-ig biztos vagyok benne hogy páromat sem zavarja ésőt tetszik neki, máskülönben nem fogdosná állandóan és nem szexelnék napi szinten, ha nem lennék számára izgató.
29/N
12/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz. A fenekem az nekem is jó kerek. Csak a mellem maradt le. :D
2018. ápr. 24. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!