Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit csinaltok ha heves vita folytan, a baratnotoknek elpattan az agya es megver titeket?
öööö..ezt te eltűröd?
Akár fáj, akár nem, azért maradjunk már annyira emberek, hogy nem esünk tíz körömmel a másiknak, ha valami nem tetszik.
Nem normális, súlyos indulatkezelési gondjai vannak, javaslom a pszichológust. Én hasonló ok miatt kerestem fel, indulatkezelés miatt. Igaz, én nem ütöttem-vertem a másikat, hanem hamar robbantam szóban. Eldöntöttem, hogy ez így nem jó, és segítséget kell kérni.
Azért abba gondolj bele, hogy ha neked esik így, mi lesz, ha lesz gyereketek a dackorszaka közepén? Őt is agyonveri ököllel, mert éppen tizedszerre fogja kiborítani a játékosládát?
Mondanám neki, hogy ezt azonnal abbahagyja vagy kap egy maflást ő is. Ha folytatja, akkor már kapná is. Utána meg döntse el, hogy a kapcsolatot így akarja vagy normálisan, mert nem leszünk aszimmetrikus kapcsolatban. Fogd fel edzésnek, ott a lányok is kapnak :D
31/f
És ha nem ért a focihoz, neked meg a tüdő sípol? :D
31/f
Eleve nem hagyom, hogy heves vita alakuljon ki.
De abban a hipotetikus helyzetben, amit leírsz, lefognám, aztán amikor megnyugodott, nagyon komolyan elbeszélgetnék vele. Az erőszak nem való a párkapcsolatba, ezzel nem viccelek. Vagy nagyon gyorsan kinevelném ezt belőle, vagy szakítanék vele.
Kiprovokáltad? (Viccelek, nem nő vagy, nem a te hibád.)
Első alkalommal kidobtam volna. Lehet, fel is jelentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!