Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kishúga miatt fogunk szakítani, mit tegyek?
Párommal 23 évesek vagyunk féléve alkotunk egypárt. Minden szép és jó, viszont a kishúga utál engem. 6 éves és hiába probálom őt megnyerni állandóan ellenem hergeli a bátyját. Olyat mondott múltkor neki: Miért szeretőd őt bátyus, hisz ő engem utál?
Egy kanál vízben megfolytanám a kiscsajt, mert kb ő a fönők otthon. Párom pedig elbizonytalanodik. Azt tudni kell, hogy a kislány sokat jelent a párom számára, szinte saját gyerekeként tekint rá. A kiscsaj párom egyik exét imádta, pedig talán 4szer találkoztak. azóta senki se elég jó mint ő.
Mégis mit tegyek? Hiába kedveskedek neki
Lepontoztatok. Bar megertem.
Ez sokkal kenyesebb es nehezbb fajsulyubb problema. Itt olyan kerdesekrol van szo, hogy “neveltetes” “manipulacio” es “kisajatitas”.
Kifejtem. A kislany totalisan kisajatitja a pasit, vedelmezi, nem akarja senkinek csak is kizarolag maganak. Ezert mindent megfog tenni azert, hogy elvalasszon tole. Ahogy latom a kerdesbol a pasi meg issza is a szavait. Ez nem olyan dolog mint pl a mentsruacio vagy teszem fel egy pattanas, hogy majd elmulik, k***a nem. Mindig leszek jobb idoszakok, amikor egy kis “nyalizassal” benyalsz a kislanynak, de o ezt siman leveszi, kihasznalja majd es ha megunja az alarcot akkor adja majd a foga feherjet. Majd valasztania kell majd a pasinak, vagy te vagy a kislany. Pl egy koltozesnel ha ossze akartok koltozni...mit csinal..viszi magaval? Ez ilyen. Nem tudsz mit tenni. Kiveve egy dolgot.
Lepj le. Ha maradsz folyton ketsegekben keszel majd. Vagy te vagy a kislany. Kinovi? Talan, de az se most kesz, olyan 15-16 eves korara esetleg. En 2 evig nyeltem, turtem, huztam, vontam es vegul a hugica nyert.
Jobban teszed havlepsz es hagyod a pasit mert nem lesz jo neked ez.
Egyrészt, ha ilyen miatt szakítás lesz, akkor nem volt túl komoly a dolog. Másrészt, eléggé úgy jön le, hogy a kislánynak igaza van.
#6: Igazából ez pont egy átlagos szint, amiben úgy jellemzik magukat a huszonéves csajok, hogy ők bizony érettek és komolyak. Közben pedig nagyon nem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!