Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat tönkreteheti a kapcsolatunkat?
2 hónapja ment küldöldre azóta nem találkoztunk,ezt a lépést sajnos meg kellett hoznunk.
A kapcsolatunk rossz irányt vett azóta,itthon jól megvoltunk de amióta kint van úgy érzi és érzem hogy nem birjuk igy.
Okozhat a távollét ilyet?
Mert én itthon maradtam a gyerekekkel.
Együtt nem tudtunk,sajnos igen a kapcsolatunk igen labilis volt előtte is,most konkrétan én azt akarom hogy vége legyen! :(
"igen a kapcsolatunk igen labilis volt előtte is,most konkrétan én azt akarom hogy vége legyen! :("
Akkor ne fogd a távolságra, hogy tönkreteheti a kapcsolatot. Az eddigi sz..r kapcsolatot bármi tönkreteheti.
Ha jól működik egy kapcsolat, azt a távolság se tudja tönkretenni!!
Akkor mégis mi értelme ennek a kapcsolatnak, és kérdésnek, ha most meg azt írod, hogy már véget vetnél ennek az egésznek?
Nem a távolság itt a baj, úgyhogy gyenge próbálkozás volt erre fogni!
Nem, a JÓ kapcsolatot nem teszi tönkre, mi 1000km-ről megoldottuk az életünket, köszi, és 1,5 éve kiköltöztem hozzá.
A tiétek viszont már alapból ingatag volt, ne fogd külföldre, hogyha szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!