Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
A párommal távkapcsolatban élünk,hétvégente vagyunk együtt. Van amikor ez sem jön össze. Amikor fölkel az első a telefonja,nem az,hogy összebújnánk.. A nap további részében előkapkodja folyamatosan nyomkodja,játszik rajta,hadjáratokat indít folyamatosan. Úgy érzem le vagyok sz*rva. Mivel csak hétvégén találkozunk jól esne ha szeretgetne,ölelgetne,puszilgatna.Nem akar nagyon kommunikálni.Ha baja van akkor inkább durcáskodik és a telefont nyomkodja. Nem az a bajom,hogy ezt csinálja hanem az hogy kb egésznap és olyan kellemetlen,hogy az fontosabb, mint én.Mondtam neki múltkor,hogy ez nem jó erre azt mondja az jobb lenne ha kocsmázna stb, ő így tud *magával lenni* Most na..mit akar ő magával lenni,amikor egész hete ott van ,mi csak 2 napot vagyunk együtt.
Èn szeretem őt,puszilgatom,ölelgetem,reggel elkészítem a kvját ő meg kb csak fekszik és játszik,nèha ad egy *muszáj puszit*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!