Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordul ilyen ha a párotokkal csókoloztok?
Nagyon szeretem a barátom "szakállát" ami nem olyan nagy,de dús és nagyobb a borostánál. Amikor hosszabb akkor meglepően kevésbé zavaró ha csókolozunk. De amikor borostás akkor nagyon sűrűn KARCOLJA a számat,arcomat. Jelenleg is tiszta vörös a szám körül és később ott marad egy két piros 'seb' ami pár napig még látszik.
Nagyon vonzó a párom így. És nem akarom,hogy csupasz legyen az arca. Ő sem szereti úgy. De nekem már nagyon kellemetlen ez.
Csak annyi lenne a kérdésem,hogy ez másnál is előfordul? Mit lehet az ellen tenni hogy ne dőrzsölje ki az arcomat a számat a borostája?
Amúgy amikor orálozunk és kinyal akkor meg egyáltalán nem zavar. Néha érzem,hogy bők,de inkább felizgat. Mert férfiasnak tartom az arc szőrzetét és akkor nem irritálja úgy a bőrömet.
L
Igen, nálam is így van, és igen, én párom is hajnyíróval vágja, ő 1 mm-essel, és így soha nincs igazi szúrós borostája. :)
20L
Az ajkakon nincs borostás, azokat csókolgasd. Nyírja 5 milisre, az nem bök már, de még rövid.
31/f
Megszokod.
Nekem első pár alkalommal exnél csupa vörös lett a szám, aztán hozzászoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!