Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, lássuk a helyzetet. Előre mondom, sz*r az egész! Szerintetek mi a helyes?
1. a lányt szeretem, jól megvoltunk, hazudtam, megharagudott... próbálom kijavítani hónapok óta, de...
2. volt neki egy barátja, aki ellenem hangolta...
3. van neki egy rokona, aki utál...
4. már a szülei is ellenem vannak...
5. haverjai is ellenem vannak...
6. lakhelyén kb. közellenség vagyok...
7. ott tartunk, hogy ezeknek hála a lány már azt is tagadja, hogy valaha ismert...
8. szeretem a lányt, úgy, mint még soha senkit...
9. sem neten nem hajlandó szóbaállni velem, ha személyesen keresem fel, pajzsnak használja barátjait, rokonait, elmenekül...
szóval... erről van valaknek véleménye? nem, nem akarok lemondani róla, szeretem. félek, most már nagyon meredek dolgokat fogok csinálni...
Az élet kemény, és néha indokolatlanul nagy büntetés jár a hibáinkért.
Én hiszek a karmában :) Te sosem voltál szemét egy lányhoz, sosem törted össze a szívét? Ráadásul az "igazi"nak is hauzgsággal kezdtél... ezt mind vissza kell hogy kapd, a karma szerint.
Azért, én drukkolok, ha tényleg "igazi"k vagytok egymsának!:Ö
Ha tényleg küldtél neki virágot, és tényleg kidobta, akkor nincs értelme továbbra is a nyakára járnod. Egyszerűen vannak esetek, amikor fel kell fogni, hogy nincs értelme tovább törni magad. Szerintem ez is ilyen szitu. A nagy ő-nek meg nem szokás hazugsággal indítani.
El sem bírom képzelni mit hazudhattál, hogy ennyire kibukott.
és mit tegyek, ha a hazugságon kívül mindkettőnk számára olyanok voltunk, hogy olyan emberrel még nem találkoztunk? olyat hoztunk ki egymásból és úgy, hogy olyat még nem tapasztaltunk, és egy másodperc sem volt, mikor untuk volna a másikat?
hát arról nem beszélnék, vegyük úgy, hogy én is kibuktam volna, lehet jobban...
de most az a lényeg, hogy tényleg úgy állok, hogy bármit, de bármit megtennék, és nem csak levegőbe beszélek, hogy jobbra forduljon a helyzet, ha 2 évig kell ezt csinálnom, akkor 2 évig csinálnom, ha az az ára, hogy kiszedik a fél vesém, hát szedjék ki, ha intenzíven kell feküdnöm, hát majd fekszem az intenzíven, ha elveszik a lakásom, hát vegyék el a lakásom, csak ő kell, bármi áron, akárhány embert is kell megvernem, elvernem, szétvernem.
becsületet egy életen át lehet építeni, viszont egy pillanat alatt eljátszhatod
jól lesittelnek szexuális zaklatás miatt ha nem látod be végre hogy vége ennek a kapcsolatnak, minden próbálkozásod felesleges, majd a börtönben gondolhatsz a lányra, miközben betolják neked a seggbekukit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!