Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktathatnám le a barátnőmet a disco őrületről?
MÁR 22 éves?! Ember, 22 évesen kell igazán szórakozni, basszus, akkor kell kiélni magad, nem 30 évesen gyerek mellől.
Mikor menjen szórakozni, ha nem fiatalon?
Én értelek, ne aggódj. Nem veled van a baj. De a párválasztásoddal igen. Nem jövünk össze bulizós lánykával ha undorodunk a diszkótól, éééérteeeeem?
Olyat keress, aki szintén a kulturált szórakozást szereti. Ennyi.
Én sem bírom a discókat, meg az ilyen zenés-táncos-ivós bulikat, szórakozóhelyeket, de attól még nem szólom le azt, aki igen. Nem nézem le, mert nincsen miért. Semmivel sem rosszabb, mint én, csak más. Szerintem az a gáz, mikor valaki "kultúrsznob" és azt hajtogatja, hogy ő jobb, több és csakis kulturált szórakozás jöhet szóba stb., stb....Van, aki azt szereti, persze, a világon semmi baj nincsen vele, de van különbség aközött, hogy valaki ezt élvezi, érdekli vagy pedig csak felvágásból, divatkból, felsőbbrendűségből tetteti....az olyan embereket nem bírom elviselni magam körül... Ezt nem kifejezetten neked írtam kérdező, csak úgy általánosságban.
Csomó olyan ismerősöm, barátnőm van, aki imádja az ilyen helyeket és egy 22 éves lány még igenis lehet a bulizós, táncolós, szórakozni vágyó típus. Fiatal, nem öreg!!! Egyálalán nem tűnik ki a tömegből, hogy "nézd már a vénlány", nem! Nem is érte, hogy ezt hogyan gondoltad...Ő ezt szereti, ez van. Ettől ő nem hülye, nem rosszabb, nem kevesebb, nem kevésbé értékes stb. Nem változtathatod meg. Szóval vagy elfogadod vagy pedig szakítasz vele és keresel egy olyan lányt, akivel közös az érdeklődésetek.
Istenem... először azt hittem, amikor leírtad, hogy húúú, felnőtt, érett emberek stb., hogy 40évesen rázza magát minden héten. De 22 évesen fiatal, mikor bulizzon, mikor élvezze az életet úgy, ahogy ő akarja? 18 évesen húzza le a rolót?
(mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok diszkópárti, ha a saját szórakozásomról van szó, de attól meg megértem, ha vkinek az én hobbijaim uncsik)
Ha te ezt ennyire nem viseled el, nem vagytok egymáshoz valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!