Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi zajlik ilyen helyen?
Figyelt kérdés
Lehetseges hogy valaki elmegy discoba es nem akar pasizni de ramasznak es nem lehet oket lerazni? Nem beszelve a tancrol ami inkabb egy feloltozott szexualis aktushoz hasonlit, amit en szemelyesen undoritonak tartok. Lehetseges az, hogy ezek a dolgok ne tortenjenek meg egy lannyal aki nem akar pasizni csak szorakozni? Mit gondoltok errol?2017. ápr. 2. 21:44
1/5 anonim válasza:
Persze hogy lehetséges. Egy szórakozóhely azért nem arról szól, hogy ha bemegy valaki akkor feltétlenül biztosan rámászik valaki. Van, hogy ha elmegyek valahova akkor bepróbálkozik valaki, de olyan is van, hogy senki mással nem beszélek az idő alatt, csak azokkal, akikkel mentem (értsd: nem jön oda senki). Szóval ez nem törvény hogy ott mindenkire rámásznak az emberek. Persze az sem mindegy, milyen környéken van a szórakozóhely, milyen emberek járnak oda. (Illetve táncolni is lehet normálisan.)
2/5 anonim válasza:
Discoban nem tudom hogy megy, de olyan helyeken, ahova én járok néha, nem fordulhat elő, hogy egy lány nem akar pasizni és mégis rámásznak. Olyan a közösség, hogy megvédik az ilyeneket, hozzám is jött már oda lány, hogy ne haragudjak, de szeretne mellettem lenni egy kis időt, mert egy félrészeg ürge nem hagyja békén. Beszélgettünk egymással egy fél órát, körülnézett, nem látta a srácot, megköszönte a segítséget, és visszament bulizni. Ennyi.
3/5 anonim válasza:
En siman lemegyek bulizni ,dogos vagyok es nem engedem,hogy rammasszanak. Megtartom a tavolsagot a velem tancolo pasival. Sosem iszom semmit.
N
4/5 anonim válasza:
En anno szingli koromban jártam el sokat, de sose pasizni csak kikapcsolódni. Nem is nagyon jöttek be az ottani fiúk, általában egy nézéssel elküldtem oket, úgyhogy ne aggódj ezen, azt hiszem te ma mar írtál ki egy kerdest. Ha a barátnod megy bulizni, biztos vigyáz magára :)
5/5 Költőnő? válasza:
Ha vki nem ismerkedni megy ilyen helyekre, azt metakommunikációval és szavakkal is gyorsan a másik tudtára lehet adni. Ha nem ért a szép szóból és a csúnyából sem; keresni kell egy normális férfit és a segítségét kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!