Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha a barátnőm meg akarja tartani az exétől kapott elég drága autót (10m+), ha én nem tehetem meg az ilyen fényűzést?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 10:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Sose értettem az ilyen kérdéseket. Az ajándék az ajándék. Miért kéne bármit is visszaadnia? Magadat kéne belül rendbe tenned, hogy ne legyenek kisebbségi komplexusaid, és nem az ajándékot kéne visszaadnia.
2018. ápr. 10. 11:09
 12/24 anonim ***** válasza:
21%

Nincs értelme, de a kérdésednek még kevesebb.

Eladnám, vennék egy jobb, 5-20X olcsóbb autót.

De ennek semmi köze a ti kapcsolatotokhoz, vagy az övéhez az exével.

2018. ápr. 10. 11:24
 13/24 anonim válasza:
79%
Az exem a tőlem lapott szőrmebundait akarta vissza adni de nem fogadtam el mert azt neki vettem és Ő kapta..tehat az övé.
2018. ápr. 10. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Amennyiben nincsenek anyagi gondjaitok, sztem normális, hogy meg akarja tartani a saját tulajdonát (ha vannak - és ez alatt azt értem, hogy hitel van vagy nem tudtok számlát befizetni, jobban tenné, ha eladná). Ne legyél már komplexusos hisztis kisfiú.
2018. ápr. 10. 11:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is megtartanám.
2018. ápr. 10. 12:15
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Jó nőd lehet, frankó körökben mozoghat(-ott).
2018. ápr. 10. 13:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ilyen jó körökbe mozoghatott,meg számít a luxus! Nem egy igazi nőnek aki szerelmes nem számít! Az ilyen felfogás miatt veszítettem el az udvarlóm, mert kis hitünek érezte magát, holott rohadtul az sem érdekelt volna, ha egy sátorban kell vele laknom!
2018. ápr. 10. 14:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Igen, normális, mivel az övé.
2018. ápr. 10. 14:40
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Kamukérdés, de a válaszok megint ütnek. Akkor milyen rinya ment itt amikor egy régebbi kérdésben egy srác azzal a gyűrűvel próbálta eljegyezni a barátnőjét amit még az exének vett de az kikosarazta. :D

Most meg: - Ez csak egy táááárgy! Ez csak egy ajándék! Ez csak egy spermafolt az olasz luxusbőrön a volt barátomtól, ugyanmáááár. :D

2018. ápr. 10. 14:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező? Mi közöd a vagyonához?

"Red Vixen" Kérlek segíts nekem!

"Eladnám, vennék egy jobb, 5-20X olcsóbb autót"

Hol szoktál 500.000 és 2.000.000 forint között olyan autót vanni ami jobb mint egy 10.000.000 forintos?

Vettél már életedben autót? Vettél már életedben bármit 2.000.000 forintért?

Nincs értelme, de a kérdésednek még kevesebb.

Eladnám, vennék egy jobb, 5-20X olcsóbb autót.

De ennek semmi köze a ti kapcsolatotokhoz, vagy az övéhez az exével.

2018. ápr. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!