Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak vele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele, ha nála lakok?

Figyelt kérdés

Együtt lakok a párommal, és most szakítani szeretnék. Nem tudom hogyan tegyem, hiszen vannak itt cuccaim, és ha előre összepakolok akkor ugye rájön, én meg szerettem volna szemtől szembe elmondani,de akkor utána pakolni nem épp kellemes... Nem vagyunk itt egyedül, szóval abban sem vagyok biztos, hogy feltétlenül itt kellene szakítani.

Ti hogy csinálnátok?

Köszi!

2018. ápr. 9. 10:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akarok vele beszélni, írtam is, csak nem akarom, hogy marasztaljon stb, ezért kéne a pakolást vhogy megoldani, de van már ötletem, semmi gond.

Ez egy 1.5 éves kapcsolat, ami a család(az ő családja) miatt romlott meg. Próbáltam sok mindent, de ő is látta, a normális családtagjai és én is, hogy van, aki nem változik... Mivel ez egy tartósan fennálló probléma,amire nincs és nem is lesz megoldás, nem akarok tovább vele maradni. Van a háttérben sok sértettség, igazságtalanság velem szemben, de az elutasító, egyenesen gonosz magatartás, nyílt támadás az, ami miatt sosem akarok a családja tagja lenni.

Senki nem csalt meg senkit, de találkozni sem akarok ezek után.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat.

2018. ápr. 9. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szakítottam, összepakoltam és eljöttem. Akkor már volt lakásom, azt közben intéztem.
2018. ápr. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!