Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakitsak? Vagy v
26/N vagyok, a parom 28/F
4
Valahogy igy nezett ki a kerdes:
Szakitsak? Vagy varjak meg? De meddig??
26/N vagyok, a parom 28/F
4 éve vagyunk egyutt. 3 eve voltunk egyutt mikor osszekoltoztunk.
Nagyon szerelmesek voltunk egymasba, nem volt olyan nap, hogy ne talalkoztunk volna. Kb 2 ev utan minden nap nalunk aludt. Tenyleg minden jo volt.
Kb fel eve hirtelen megromlott a kapcsolatunk. Folyamatosan veszekedtunk egymassal, egyre gyakrabban. Utobbi idoben mar nagxon nem is beszelgettunk egymassal. Alandoan bunkoztunk egymassal.
Az osszekoltozes ota nem jartunk el sehova. Elotte mindig mentunk moziba, etterembe ide-oda stb. Mar sehova nem megyunk. Talan miota osszekoltozthnk egyszer voltunk moziba.
Hazimunkavalnis gondok vannak, nem hajlando segiteni mert hogy o dolgozik es elfarad.. en is dolgozom. Sot ha ugyvesszuk, ketmuszakban. Haza erek a munkabol folyatom itthon...
Mostanaban kezdem azt erezni, hogy nem vagyok szerelmes, a szexet se kivanom mar vele. Nagyon ritkan szexelunk.
az elmult idoszakban tobbszor is mondtam neki, hogy nem vsgyok boldog.. elmondtam a problemamat. De mindig azt azbigeretet kaptam, hogy valtozni fog, tesz a kapcsolatunkert. Egy darabig igy is volt, de egy ido utan vissza allt a regi szokas..
Mar latja rajtam, hogy nem igazan kutdok ezert a kapcsolatert, mar nem erdekel.. o pedig hirtelen megvaltozott, nyalozik, kedveskedik, elhalmoz csokival...
Nem tudom, hogy reszrol ez egy hullam volgy? Vagy tenyleg elmult a szerelem??
A honap vegen megyunk wellnesselni(mar honapokkal ezelott le lett foglalva) de ezen is gobdolkozok, hogy elmenjunk e vagy se..
Te is tudod, hogy nem fog megváltozni nem fog, te meg így szenvedsz.
Csak nem mered kimondani, hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!