Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a párom megmondani, kire szavaztak?
Figyelt kérdés
Külön véleményen vagyunk, konkrétan megmondta, nagyon rosszul döntöttem.szerinte nekem arra kellett volna, akire ő is voksolt. Egyéni jogom dönteni, kire mikor szavazok. Mérgező kapcsolat ez? Vagy egyszerűen a politika heve? Mindketten fiatalok vagyunk.2018. ápr. 8. 16:04
1/9 anonim válasza:
“Nem felunk es nem fazunk, Orban Viktor a kiralyunk” “igy van-e” 😂😁😅
2/9 anonim válasza:
Nagyon gyengusz kamukérdés a választásra.
4/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül jó kapcsolat az, ahol a másik fél rád akarja erőltetni az akaratát. Biztos bejátszik a politika okozta felfűtöttség is most, ez igaz, de ha ez a ráerőszakoló magatartás a kapcsolatotok más területein is jelen van, az nem jó jel.
5/9 anonim válasza:
Ezért nem értem, hogy tudnak nem hasonló beállítottságú emberek együtt élni.
7/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy melyikőtök volt képes észérvekkel alátámasztani és melyikőtök csak pártszimpátia alapján szavazott.
8/9 anonim válasza:
Ööö... igazából szavazz rá meg a ponzoraira, mert igazából lehet, hogy egy szavazatért igazából le is cuppantja a barátod... igazából:
9/9 anonim válasza:
"konkrétan megmondta, nagyon rosszul döntöttem." - ebből azért kb kitalálhatod.
múlt héten valaki meg szakított is ilyen miatt, a másik meg a szüleit hülyézi....
Jól vagytok, emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!