Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a férjem de boldogtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a férjem de boldogtalan vagyok, van más is hasonló helyzetben? Ha igen, mi az oka?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Talan veszelyes orszagban eltek? Mas okot nem nagyon tudok elkepzelni, hogy ne menj utcara.
2018. ápr. 5. 18:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Nyilván mondtam hogy nem szeretnék ideköltözni...

Igen, veszélyes az ország, azért nem mehetek ki, csak biztonsági emberrel és sofőrrel, de nem szoktam így sem.

Ha egyedül mennék bárhova, akkor elrabolnának.

2018. ápr. 5. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát hallod, te aztán egy jó szubmisszív feleség vagy. Még a konzervatív amerikai keresztények között sincs ilyen engedelmes nő, mint te. Úgy dobnám ki az olyan férfit, aki veszélyezteti az életemet, hogy a lába nem érné a földet. Nem a szokásos gyk-s felsőbbrendűség beszél belőlem, de ha te ezt tűröd... Mindegy, úgyis tudod mire gondolok.

Az az oka a boldogtalanságodnak, hogy ez a kapcsolat nem normális. Komolyan a hajam égnek áll. Ezentúl nem akadok ki a megcsaláson. :D A férjed mindent visz. Legalább diplomata és jól keres? Bocsi, nem bírom visszatartani a cinikus énemet. Más emberek azon tipródnak évekig, hogy megbocsássanak-e egy csókot aztán szakítanak, de te simán elmész vele egy másik világba kinyíratni magad.

2018. ápr. 5. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:
sofőr meg biztonsági emberek, veszélyes ország, elrabolnak? :D férjed isis felderítő, vagy mi? :D vagy andy vajna? :D
2018. ápr. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!