Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek túl rajta, vagy árnyékolja be ez az egész életünket?
Én ezt egy vödör trágyának hívom,ti kapcsolatnak. Hm,érdekes. Ez olyan,mint a szegedi tájszólás. Ami nekem gyerek,az nekik györök.
Ja és reagálva: mennyire komoly az első 2 év. Hát fogalmam sincs,eddig még nem csalt meg a párom és nem romantikázott mással. Ez is olyan,mint a szegedi példám?
De mindegy is,én azért a kapcsolatotokra továbbra is trágyát mondok.
Remek, megbízható és szavahihető ember, szerintem kösd össze az életedet végleg. :D
De aztán később ne gyere ide sírni, hogy mégse jött össze. :D
ez egy tragikomédia.
nem kapcsolat
és megsúgom, hogy az első 2 év a legfontosabb, akkor még nagy-nagy szerelemnek kéne lennie, másra nem nézésnek.
valószínűsítem, hogy a párod NEM szerelmes beléd, és soha nem is volt az.
valószínűsítem, hogy te társfüggő vagy, ha ezeket eltűröd.
kislány, lépj ki.
nem fog leállni, ha összeházasodtok, parázhatsz végig.
most még olcsón megúszod, de ha egy-két gyerekkel maradsz magadra, elváltan, az durvább lesz.
keress egy rendes csávót.
és legközelebb a megcsalásra ne megcsalással reagálj, mert lesüllyedsz az ő szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!