Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól csináltam? Le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól csináltam? Le fog rólam szállni?

Figyelt kérdés

7 hónapja van barátom, együtt is élünk már kicsit több, mint 4 hónapja. Vannak hibái (pl számítógépes játékok), de nagyon szeretem, vele tervezem a jövőt. Nemrég kezdtem és össze barátkoztam egy 40 éves nővel. Ma a fia bepróbálkozott nálam az anyján keresztül (kérte az anyját, hogy mondja meg nekem, csak én kellek neki stb, közben van barátnője neki is, és találkoztam is már a lánnyal hétvégén a házi bulijukban, ahová direkt vittem a páromat, hogy lássák, szeretjük egymást nagyon), sajnos nem tudtam a nővel négyszemközt beszélni ezért leírtam egy lapra, hogy nagyon szeretem a párom, a hibái ellenére is, és vele tervezem a jövőt, így a fiának nincs semmi esélye, aranyos, de haverként tekintek rá. Ezt így jól csináltam? Félek, nehogy valamit (szándékosan) félreértsenek.

23L

2018. ápr. 3. 12:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Egy frászt, soha nem kellene. Mindegy, egyenes leszek vele, hátha tanul belőle és majd legközelebb ha valakit fel akar szedni, nem az anyjával üzenget a kiszemelt lánynak. Még nem tudom mit írok de megpróbálom kedvesen, hogy felfogja, de kapjon azért emberileg annyi tiszteletet, hogy nem az anyján keresztül utasítom el.
2018. ápr. 3. 12:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, messengeren írta az anyjának a dolgokat, és hogy adja át nekem. És az anyja megmutatta az üzeneteket
2018. ápr. 3. 12:59
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen fiu az ahol az Anyukával is párkapcsolatban fog élni a kiszemelt lány,mindent Anyuci fog intézni. A fiu hány éves?
2018. ápr. 3. 13:03
 14/21 A kérdező kommentje:
23 ő is. Már megfogalmaztam neki egy üzenetet, hogy kedvelem az anyukáját, de a páromba szerelmes vagyok nagyon, és sem a közeli sem a távoli jövőben nem lesz köztünk semmi, illetve én egy haverként tekintek rá és ez sem fog változni soha.
2018. ápr. 3. 13:04
 15/21 A kérdező kommentje:
A haverként tekintek rá részt kiszedtem, igy a vége annyi hogy a páromat szeretem és ez nem fog változni.
2018. ápr. 3. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Az az érzésem h a fiu lehet nem is tudja h anyuka kavar..
2018. ápr. 3. 13:18
 17/21 acelsziv ***** válasza:
70%

16: " Írt folyamatosan a srác az ünnepek alatt, alig tudtam levakarni, folyamat pittyegett a telefon. Most posztokban jelölget facen."

Szerinted?

2018. ápr. 3. 13:54
 18/21 A kérdező kommentje:
Igaz volt, bocsi. Amúgy lerendeztem a magam aranyos módján elvileg felfogta hogy mi a helyzet.
2018. ápr. 3. 14:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Alapvetően jól csináltad, de én a verbális kommunikációban jobban hiszek.
2018. ápr. 3. 15:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Alljatok már le ezzel a kamukérdéses baromsággal. Komolyan. Állandóan ilyen viták mennek mindenhol. Azért mert te nagy pesti kivagyi kcsg vagy, attól még bárhol máshol történnek olyan dolgok, amiket a csőlátásoddal és a burokban létezéseddel nem veszel észre. Ha meg ez a legnagyobb problémád, hogy valós kérdéseket kamuzol le, akkor legyszi, szerezz magadnak egy párt, vagy egy kutyát...
2018. ápr. 3. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!