Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól csináltam? Le fog rólam szállni?
Figyelt kérdés
7 hónapja van barátom, együtt is élünk már kicsit több, mint 4 hónapja. Vannak hibái (pl számítógépes játékok), de nagyon szeretem, vele tervezem a jövőt. Nemrég kezdtem és össze barátkoztam egy 40 éves nővel. Ma a fia bepróbálkozott nálam az anyján keresztül (kérte az anyját, hogy mondja meg nekem, csak én kellek neki stb, közben van barátnője neki is, és találkoztam is már a lánnyal hétvégén a házi bulijukban, ahová direkt vittem a páromat, hogy lássák, szeretjük egymást nagyon), sajnos nem tudtam a nővel négyszemközt beszélni ezért leírtam egy lapra, hogy nagyon szeretem a párom, a hibái ellenére is, és vele tervezem a jövőt, így a fiának nincs semmi esélye, aranyos, de haverként tekintek rá. Ezt így jól csináltam? Félek, nehogy valamit (szándékosan) félreértsenek.
Egy frászt, soha nem kellene. Mindegy, egyenes leszek vele, hátha tanul belőle és majd legközelebb ha valakit fel akar szedni, nem az anyjával üzenget a kiszemelt lánynak. Még nem tudom mit írok de megpróbálom kedvesen, hogy felfogja, de kapjon azért emberileg annyi tiszteletet, hogy nem az anyján keresztül utasítom el.
2018. ápr. 3. 12:59
12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, messengeren írta az anyjának a dolgokat, és hogy adja át nekem. És az anyja megmutatta az üzeneteket
2018. ápr. 3. 12:59
13/21 anonim válasza:
Az ilyen fiu az ahol az Anyukával is párkapcsolatban fog élni a kiszemelt lány,mindent Anyuci fog intézni. A fiu hány éves?
2018. ápr. 3. 13:03
14/21 A kérdező kommentje:
23 ő is. Már megfogalmaztam neki egy üzenetet, hogy kedvelem az anyukáját, de a páromba szerelmes vagyok nagyon, és sem a közeli sem a távoli jövőben nem lesz köztünk semmi, illetve én egy haverként tekintek rá és ez sem fog változni soha.
2018. ápr. 3. 13:04
15/21 A kérdező kommentje:
A haverként tekintek rá részt kiszedtem, igy a vége annyi hogy a páromat szeretem és ez nem fog változni.
2018. ápr. 3. 13:06
16/21 anonim válasza:
Az az érzésem h a fiu lehet nem is tudja h anyuka kavar..
2018. ápr. 3. 13:18
17/21 acelsziv válasza:
16: " Írt folyamatosan a srác az ünnepek alatt, alig tudtam levakarni, folyamat pittyegett a telefon. Most posztokban jelölget facen."
Szerinted?
2018. ápr. 3. 13:54
18/21 A kérdező kommentje:
Igaz volt, bocsi. Amúgy lerendeztem a magam aranyos módján elvileg felfogta hogy mi a helyzet.
2018. ápr. 3. 14:40
19/21 anonim válasza:
Alapvetően jól csináltad, de én a verbális kommunikációban jobban hiszek.
2018. ápr. 3. 15:30
20/21 A kérdező kommentje:
Alljatok már le ezzel a kamukérdéses baromsággal. Komolyan. Állandóan ilyen viták mennek mindenhol. Azért mert te nagy pesti kivagyi kcsg vagy, attól még bárhol máshol történnek olyan dolgok, amiket a csőlátásoddal és a burokban létezéseddel nem veszel észre. Ha meg ez a legnagyobb problémád, hogy valós kérdéseket kamuzol le, akkor legyszi, szerezz magadnak egy párt, vagy egy kutyát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!