Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól csináltam? Le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól csináltam? Le fog rólam szállni?

Figyelt kérdés

7 hónapja van barátom, együtt is élünk már kicsit több, mint 4 hónapja. Vannak hibái (pl számítógépes játékok), de nagyon szeretem, vele tervezem a jövőt. Nemrég kezdtem és össze barátkoztam egy 40 éves nővel. Ma a fia bepróbálkozott nálam az anyján keresztül (kérte az anyját, hogy mondja meg nekem, csak én kellek neki stb, közben van barátnője neki is, és találkoztam is már a lánnyal hétvégén a házi bulijukban, ahová direkt vittem a páromat, hogy lássák, szeretjük egymást nagyon), sajnos nem tudtam a nővel négyszemközt beszélni ezért leírtam egy lapra, hogy nagyon szeretem a párom, a hibái ellenére is, és vele tervezem a jövőt, így a fiának nincs semmi esélye, aranyos, de haverként tekintek rá. Ezt így jól csináltam? Félek, nehogy valamit (szándékosan) félreértsenek.

23L

2018. ápr. 3. 12:29
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Nemrég kezdtem új munkahelyen* bocsi

Amúgy a levél tartalma kb hogy"Nagyon aranyos az XY de én csak haverként tekintek rá, szeretem a párom stb, így nem lesz semmi. Remélem nem fogja rosszul érinteni nagyon" ennyi. Írjak rá a srácra is? Mármint csak cink hogy az anyján keresztül van ez leüzengetve, leírnám neki is hogy tutira felfogja.

2018. ápr. 3. 12:33
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Milyen férfi az akinek az anyja hajkurássza a lányokat? Az ilyet el kell kerülni messzire. Jol tetted.
2018. ápr. 3. 12:41
 3/21 A kérdező kommentje:
De ne hozzam picit kellemetlen helyzetbe azzal, hogy szemtől szembe leírom neki? Plane hogy úgy mit akar hogy neki is, nekem is van párunk? Meg ez kicsit ciki hogy az anyujával üzenget...
2018. ápr. 3. 12:42
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Jól tetted, de egyébként jobb lett volna ha nem kommentálod.
2018. ápr. 3. 12:43
 5/21 A kérdező kommentje:
Muszáj volt. Írt folyamatosan a srác az ünnepek alatt, alig tudtam levakarni, folyamat pittyegett a telefon. Most posztokban jelölget facen. Szerintem leírom neki is hogy felfogja hogy nem akarok semmit tőle, hát párom van akit szeretek. Nekem ne csináljon konfliktust azzal a családomban hogy irogatja a hülyeségeit ami nem érdekel
2018. ápr. 3. 12:46
 6/21 A kérdező kommentje:
De amúgy ha a párommal nem lennék együtt, akkor sem kellene ilyen fiú...A nője mellett irogat nekem...
2018. ápr. 3. 12:46
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Tiltsd le és ne menj hozzájuk. Biztos hogy tudtok olyan programot szervezni főleg hogy most jön a jó idő.
2018. ápr. 3. 12:51
 8/21 A kérdező kommentje:
És ha az anyja emiatt megutál? Simán kitúr a munkahelyről. Valahogy kedvesen akartam intézni, hogy a srácnak is leírom hogy bocsi nem szeretnék veled beszélgetni, de az anyját bírom attól még meg minden. Már fogalmazgatom mit írjak. Nyomatékosítani akarom ezt a "nem"-et.
2018. ápr. 3. 12:54
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha azért kitur,akkor no comment,normális felnőtt férfi nem az anyjával üzenget,főleg nem ugy h van barátnője,de állitom azt is Anyuka hajtotta fel.. A munkahelyed megtartása érdekében összejönnél vele?
2018. ápr. 3. 12:56
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem, miért bízzátok másra a az életetek intézését?

A nő fia anyjának mondja el, hogy tetszel neki, csak te kellesz, ahelyett, hogy neked mondaná.

Te a fiú anyjának mondanád el a válaszodat, de sikertelenül, ezért leírod egy papírra.

Pontosan ezeket lehet félreérteni! Várd meg, hogy a fiú személyesen szól valamit, akkor válaszolsz (nem írásban!) és kész.

Nem lehet, hogy a fiú anyjának a magánakciója volt az egész, pl. téged látna a fia mellett inkább? Te meg írásba adod a szerelmi ömlengéseidet!

Szóból ért az ember...

2018. ápr. 3. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!