Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek gyerekes dolog, ha a pasitok számítógépes játékokon játszik?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 17:08
11/14 anonim válasza:
na megjött az első marhaállat, akinek fingja nincs a wowról, csak hallotta h kb mik vannak benne, és most próbálkozik azal, hogy milyen vicces, ha kockának adja ki magát.
Egyébként én is szoktam játszani, de ha van csajom, inkább vele vagyok.
12/14 anonim válasza:
Szerintem gyerekes. Mondjuk én olyan srácokat ismerek és olyan pasijaim voltak akik nem játszottak mert melózni jártak aztán pedig együtt voltunk inkább. Mindenesetre szerintem ne nagyon reklámozza a dolgot az ilyen srác :)
13/14 anonim válasza:
Szerintem beállítottság kérdése, hogy ki milyen módon tud kikapcsolódni. Én speciel kimondottan szeretem, ha egy férfiba szorult némi játékosság, mert én magam sem vetem meg az ilyesmit :) Néha még együtt is űzzük az ipart, ha olyanunk van :) No persze, igen messze állunk attól, hogy ez az egyéb elfoglaltságok rovására menjen :D
14/14 anonim válasza:
Szerintem gyerekes, párom is elvan örökké a játékaival a gépén, de akkor nem ha velem van. De azon 3 percig nevetek amikor meghal a játékban és ez nagyon felidegesíti. Meg a figura is akkorát ordít mikor vége van XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!