Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én kezdeményezek?
Barátnőm soha se ad magától puszit, a szexben is mindig én kezdeményezek,olyan mintha én akarnám ezt mindenáron, nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak a szex jár a fejemben, néha ő is oda jöhetne kényeztetni, picit érzelmes romantikus csávó vagyok lehet hogy túl sokat várok el, de nekem ez kell.
Érezzem, hogy ő is kíván, és akarja.
Most voltunk 4 hónaposak elmentünk wellnessezni 5 napra abból 2 szer feküdtünk le, azért találtam ki ezt az ajándékot neki, hogy végre kettesben tudjunk lenni. Mert se nála se nálam nem tudjuk megoldani az együttlétet, max, ha szülők nincsenek otthon.
Amikor szeretkezünk én végig csókolgatom az egész testét, minden
Látom, érzem, ahogy élvezi én szeretek mindent megadni a másik félnek hogy jó legyen.
De néha én is elvárnám ezt tőle.
Esetleg orálisan kielégítsen, bar ezt sok nő nem szereti, akkor máshogy vannak alternatívák, puszi a nyakra bármi.
Nem tudom mi lehet a probléma?
Élvezi, meg szereti velem azt mondja, látom is rajta. De egyszerűen nem értem miért van ez?
Az, hogy magamhoz nyúlok azt olyan cikinek tartom főleg előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!