Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig én kezdeményezek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én kezdeményezek?

Figyelt kérdés

Barátnőm soha se ad magától puszit, a szexben is mindig én kezdeményezek,olyan mintha én akarnám ezt mindenáron, nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak a szex jár a fejemben, néha ő is oda jöhetne kényeztetni, picit érzelmes romantikus csávó vagyok lehet hogy túl sokat várok el, de nekem ez kell.

Érezzem, hogy ő is kíván, és akarja.

Most voltunk 4 hónaposak elmentünk wellnessezni 5 napra abból 2 szer feküdtünk le, azért találtam ki ezt az ajándékot neki, hogy végre kettesben tudjunk lenni. Mert se nála se nálam nem tudjuk megoldani az együttlétet, max, ha szülők nincsenek otthon.

Amikor szeretkezünk én végig csókolgatom az egész testét, minden

Látom, érzem, ahogy élvezi én szeretek mindent megadni a másik félnek hogy jó legyen.

De néha én is elvárnám ezt tőle.

Esetleg orálisan kielégítsen, bar ezt sok nő nem szereti, akkor máshogy vannak alternatívák, puszi a nyakra bármi.

Nem tudom mi lehet a probléma?

2018. ápr. 3. 10:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
48%

Na és mi van akkor, ha a lány egyszerűen így viszonyul a szexhez? Nem értem miért gondolják a férfiak azt, hogy a nők hűűű de nagyon odavannak a szexért. Egy csomó nő leélné az életét kefélés nélkül is, és nem azért mert még nem döngette meg őket rendesen senki. Egyszerűen az van, hogy hogy nem kívánja, nem élvezi, így nem akar kezdeményezni, mert végül is nincs benne olyan rész amit élvezne. Dunát lehetne rekeszteni azokkal a férfiakkal, akiknek alacsony libidójú, vagy esetleg frigid feleségük van, de ők büszkeségből sem adták fel a harcot. Be kell ismerni hogy felesleges a szélmalomharc, nem a férfiakkal van a hiba az ilyen esetekben. Én ezt tapasztalatból mondom, a feleségemmel már beszéltem erről a témáról, voltunk már orvosnál, pszichológusnál, párterapeutánál, laborban. Elment rá 3 év és majdnem 1 millió forint. Változás? Semmi. Miért vettem el? Mert azt hittem hogy ha majd... Ezért mondom én a kérdezőnek, hogy tökéletesen feleslegesen öli bele az idejét. Én innen megsúgom hogy bebukta az egészet. A srác a lánytól igazi szexet akar ami kölcsönös.

Voltak barátnőim, akik maguktól tették a dolgukat, és volt egy pár olyan mint a kérdezőé. Én türelmes voltam velük és úriember. Csak megjegyzem, hogy semmire sem mentem vele. Egy almának hiába könyörögsz hogy körte legyen, nem lesz az...

2018. ápr. 4. 21:38
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál, kedves 21-es, az természetesen létező jelenség, ezt nem is tagadja senki. De kár lenne alapból erre gondolni, ha egy pár között nem működik az intimitás. Vegyük már észre, hogy ha valakire mutogatunk, csak az egyik ujjunk mutat az ő irányába, míg legalább három magunk felé. Szóval érdemes először a magunk házatáján körülnézni, s csak atán a másikat okolni. Számtalanszor előfordult már a világtörténelemben, hogy egy frigidnek kikiáltott nő egy másik férfi karjában vadmacskává vált.

Ez nem mindig a férfi hibája. Van, hogy két ember egyszerűen nem illik össze. A feromonok fura jószágok. Tudat alatt működnek, nem is szerzünk tudomást a létezésükről, csak csodálkozunk, hogy miért szeretünk bele valakibe halálosan, mikkor nem is az esetünk, és miért nem tudunk teljes lényünkkel felolvadni valaki mellett, akiért mindenki más a fél karját adná.

Nekem volt olyan szeretőm, akivel művi rásegítés nélkül mg a cerka sem működött! A világ legformásabb popsiját hordozta, és én "gyóccer" nélkül nem tudtam megdugni. Közel 50 kapcsolatom alatt soha mással nem fordult ez elő, de a vele töltött fél év alatt végig ez volt.Ezt csak egy durva példának hoztam fel, hogy lássuk, nem mindig a megfelelő emberrel akarunk párkapcsolatot létesíteni.

2018. ápr. 5. 08:14
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Hú hat sztem beszélj vele ha magátol nem csinál ezt azt akkor még nem ragaszkodik hozzad nem kötődik hozzàd még .
2018. ápr. 9. 14:07
 24/33 anonim ***** válasza:
53%

Ha csalódott akkor sztem leszarja ugy van vele hogy ha akarsz te vmit akkor kezdemênyezz csak az a gàz hogy ti jàrtok és azért puszit vagy ölelést adhatna magàtol ha szexre nem kapos attol sztem

.

2018. ápr. 9. 14:08
 25/33 A kérdező kommentje:

2 éve szedi a fogamzásgátlót, olvastam róla, hogy az is befolyásolja az együttlétet.

Leültünk beszéltünk róla, és az volt a válasz, hogy ő nem férfi aki mindig kívánja a szexet, megérthetném őt, meg a hormonokról kezdett nekem beszélni.

Elég gáznak tartom, most bő egy hete már nem feküdtünk le egymással, azóta nála aludtam háromszor is, de nem volt semmi, oké ezt most megértem, mert megfázott, betegeskedik, de épp majd most fog megjönni a női baja, így az egy hétből két hét is lesz hogy nem leszünk "együtt" . Kivagyok.

2018. ápr. 16. 21:29
 26/33 A kérdező kommentje:

Van aki tényleg ennyire nem kívánja a szexet? nem azt mondom, hogy mindennap legyünk együtt, de azért ennyi idő...

és betegen még elment a barátnőjével este szórakozni.

2018. ápr. 16. 21:30
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd ott.

Komolyan,en ezt tennem

2018. ápr. 16. 21:54
 28/33 A kérdező kommentje:
de nem akarom :( kötődöm hozzá, nem hinném, hogy találnék magamnak mostanában barátnőt. tudom most én vagyok a hülye, akkor maradjak vele.
2018. ápr. 16. 22:15
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elhagyod v.ugy jársz mint én elvettem és a szex az Sehol.Két három hetenként kitudok erőszakolni egy pár percet és annyi.Ha ezt választod.De ez nagyon rossz.Még van választási lehetőséged.
2018. ápr. 17. 05:42
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a fogamzásgátló haza tudja vágni a libidót. Csak az a helyzet, hogy értelmes nő szól a nőgyógyásznak, ha ilyen kellemetlen mellékhatást tapasztal. Az is érdekes, hogy betegen bulizni van kedve, de veled szeretkezni nincs. Amikor szexeltek, azt élvezi? Próbáltad már, hogy magadhoz nyúlsz a barátnőd szeme láttára? De ne csak úgy simán kiverd, hanem kezdd el simogatni magad, stb. Hátha beindul, és kedvet kap beszállni a játékbe.
2018. ápr. 17. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!