Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig én kezdeményezek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én kezdeményezek?

Figyelt kérdés

Barátnőm soha se ad magától puszit, a szexben is mindig én kezdeményezek,olyan mintha én akarnám ezt mindenáron, nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak a szex jár a fejemben, néha ő is oda jöhetne kényeztetni, picit érzelmes romantikus csávó vagyok lehet hogy túl sokat várok el, de nekem ez kell.

Érezzem, hogy ő is kíván, és akarja.

Most voltunk 4 hónaposak elmentünk wellnessezni 5 napra abból 2 szer feküdtünk le, azért találtam ki ezt az ajándékot neki, hogy végre kettesben tudjunk lenni. Mert se nála se nálam nem tudjuk megoldani az együttlétet, max, ha szülők nincsenek otthon.

Amikor szeretkezünk én végig csókolgatom az egész testét, minden

Látom, érzem, ahogy élvezi én szeretek mindent megadni a másik félnek hogy jó legyen.

De néha én is elvárnám ezt tőle.

Esetleg orálisan kielégítsen, bar ezt sok nő nem szereti, akkor máshogy vannak alternatívák, puszi a nyakra bármi.

Nem tudom mi lehet a probléma?

2018. ápr. 3. 10:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%

Cimbora! Nem szereted te ezt a nőt, csak még nem tudatosult. Szeretnéd ha... és itt a ha. Amit most érzel az, hogy már beletettél egy csomó energiát és gyomorfekélyt, és mindezt nem akarod kidobott erőfeszítésnek venni.

Én dettó ebben a cipőben jártam, csak én ott csesztem el, hogy el is vettem a nőt. Szerinted mi változott? Semmi! Havi egy szex, az is 5 perces. Ember!!! Ezt akarod TE is?

Még ott van a kezedben a lehetőség hogy változtass. Emlékezz a mondataimra.

2018. ápr. 3. 13:09
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad már ezt megbeszélni vele? Ha nem szólsz, hogy neked ez nem jó így, simán hiheti azt, hogy Te élvezed a "vadászatot", és tökéletes minden. Nekem pl.azt tanította anyukám, hogy egy nő ne kezdemènyezzen, várjam meg, amíg a férfi udvarol. Idővel rájöttem, hogy ez hülyeség, de lehet, hogy a barátnőd még nem jött erre rá. Talán cikinek érzi, hogy ő kezdemènyezzen. Talán szégyenli a vágyait. Pár évig én is vergődtem ebben a csapdában. Egy türelmes, megértő, elfogadò férfi lassan előcsalogatta belőlem a "vadállatot". De ez nem megy varázsütésre, szép lassan le kell bontogatnod a gátlásait.
2018. ápr. 3. 13:20
 13/33 anonim ***** válasza:
53%
#12-es. Akkor kérdezd meg tőle, hogy meg akar-e őszülni a nagy szelídítgetésbe. Vagy vállalja-e hogy kiderül a barátnőjéről hogy asszexuális, esetleg ennyi az étvágya. Ja, és ők még az elején vannak, amikor még izzani kellene a lepedőnek. Én pontosan ebben vagyok, csak már mint házas ember. Semmit, ismétlem semmit sem értem el, bármit is tettem, pedig nálam türelmesebb, figyelmesebb ember már a Földön sem létezik.
2018. ápr. 3. 13:29
 14/33 anonim ***** válasza:
#13 nem, nem kell megőszülésig várni. De azért egy próbát megérne, nem? Az elején vannak, amikor még nem ismerték ki egymást a felek, nem oldódtak fel a gátlások. Van, ahol az idő előrehaladtával egyre melegszik a lepedő. ;)
2018. ápr. 3. 13:54
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitévő legyek, én türelmes vagyok, megértő, csak néha szarul esik ez olyan mintha nem is akarna
2018. ápr. 3. 14:10
 16/33 anonim ***** válasza:
:D Kell a jó? Nem. Kell a rossz? Kell. Szerintem nincs is mit tovább ecsetelni.
2018. ápr. 3. 14:45
 17/33 A kérdező kommentje:
Ez már a 6.napja, hogy együtt alszunk és kétszer volt szex, alig bírom, nagyon kívánom már, de most megfogom várni míg ő kezdemenyez.
2018. ápr. 4. 07:07
 18/33 anonim ***** válasza:
58%
Ha a köztetek tátongó szakadékot akarod növelni, akkor jó ötlet a duzzogàs. Ha meg akarod oldani a problémát, akkor BESZÉLD MEG VELE! Nem fogja érteni, mit akarsz. Csak azt fogja észrevenni, hogy bajod van. De gőze sem lesz, mi bajod van. El fog kezdeni kombinálni. És annak garantàlt katasztrófa a vége, ha mi nők nekiállunk kombinálni. Azt fogja hinni, hogy nem szereted, megcsalod, már mást szeretsz. Komolyan ezt akarod elérni? Sokkal egyszerűbb lenne megmondani, hogy "Babám, nagyon szeretném, ha néha Te kezdeményeznéd a szexet. Nekem is szükségem van a pozitív visszajelzésre, az érintésedre. Szeretném érezni, hogy kívánsz."
2018. ápr. 4. 14:05
 19/33 anonim ***** válasza:
19%
Érdekes, hogy kapásból mindenki a csajt hibáztatja. Pedig kérdező az, aki nem tudta még úgy magába zúgatni, hogy levegőt se kapjon nélküle.
2018. ápr. 4. 17:27
 20/33 anonim ***** válasza:
89%
#19 szerintem egyik fél sincs a helyzet magaslatán. Se a kommunikáció nincs itt rendben, se a bizalom, se az önbizalom. Nem ismerik igazán egymás testét, mind a két fél tele van gátlásokkal. Nincs igazi, őszinte kitárulkozás, elmélyülés. Sokat kell még tanulniuk a szerelemről, egymásról, önmagukról. A kérdés az, hogy hajlandóak-e.
2018. ápr. 4. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!