Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék feltűnőbb?
Nem vagyok egy szürke kisegér, eskü anyura :D Viszont a régi társaságomhoz én már kevésnek tartom magam. Ők okosak én meg 2szer buktam. Ők fősulira járnak,én mezőgazdaságiba. Ők tudnak olyat mondani még mindig amin lehet nevetni, én már a poént se mindig értem. :S Lehet elszoktam a régi társaságomtól mert egy jódarabig nem voltam velük. Kirekesztve érzem magam. Nem mindenkivel tudok már annyira elbeszélgetni meg nincs is nagyon közös témánk a fiúkkal, pedig egy-kettővel tartom/tartottam a kapcsolatot msnen.
Mit tegyek hogy újra én lehessek a középpontban egy kicsit? :) Nem feltűnésiviszketegségem van, csak szeretném ha egy kicsit körbeugrálnának vagy csak egy kis érdeklődéssel lennének felém. :( Ma megyek oda ahova ők is mennek. Mit tegyek hogy észrevegyenek?
Iszogassak csak egyedül a pultnál hátha észrevesznek hogy ott vagyok és odajönnek? Lehet attól tartanak hogy ott van velem a pasim és hogy ha ők odajönnek akkor féltékenykedni fog a pasim? :S Akkor hogy tudassam velük hogy egyedül vagyok és nem jött a pasim? :S Áááh..... bocsi a sok kérdésért, de óránként csak egy kérdést lehet feltenni :D
18/L
nem értettem h hogyan létezik ilyen, amig oda nem értem a szövegben h lány vagy =DD
hát passz. ha nem akarnak barátkozni veled többet akkor szard le te is őket nagy ívben...
Szerintem keress más társaságot, akik hozzád illenek. Nem lealacsonyítani akarlak, de te mondtad h ők okosabbak. Már nem találják meg veled a közös hangot. Más az érdeklődésük. Válassz olyan társaságot, amiből kitűnhetsz. Ja, és ne ribancoskodással akarj, de annyi eszed azért remélem van h magadtól sem tennél olyat :)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!