Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl komoly és unalmas vagyok....

Túl komoly és unalmas vagyok. Hogy lehetnék feltűnőbb, oldottabb meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Akárhová megyek, akárkivel találkozom mindenkinek az az első benyomása rólam,hogy nagyon komoly, felnőttes (sőt öreges!) a viselkedésem. Nagyon sokáig tart mire engem megismernek. Az egyik barátnőm is mondta,hogy nagyon kevesen tudják,hogy milyen is vagyok valójában. Ez engem sokszor nagyon idegesít. Szeretnék vidámabb,gyerekesebb és feltűnöbb lenni. Olyan akarok lenni,mint más 14 éves! segítség.L14
2010. júl. 7. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Öltözködj színesen, mosolyogj, légy vidám és nyitott az emberekre.:D
2010. júl. 7. 15:46
 2/3 mackom válasza:
Egyáltalán nem baj,ha már ebben a korban felnőttes a viselkedésed.Meg ha még a gondolkodásod is!Más még talán 30évesen is gyerekes és az ciki!!De ennek ellenére még lehet mosolyogni nevetni szeresd az életet.A lényeg hogy te jól érezd magad.Találjatok ki közös programokat,hogy felszabadulj egy kicsit!!
2010. júl. 7. 15:59
 3/3 Lamafighter válasza:

Igyál! :D

amúgy neeem

semmi baj nincs ezzel, csak te olyan típusú ember vagy, akinek idő kell még feloldódik bizonyos körökben.

ha nagyon idegesít, akkor lehet tenni ellene ;)

mosolyogj sokat, kérdezősködj a többiek felől, stb. hogy lássák h aktívabb és sokszínűbb is tudsz lenni.

2010. júl. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!