KOMOLY. LÉCCI MONDD MEG HOGY MI VAGYOK ÉN?!
Nem sértésből de ribanc,ha te neveled nagy mértékben a húgodat akkor javaslom,hogy ne igyál alkoholt(persze ez a te döntésed és csak egy hasznos tippet adtam).
A bátyádat meg úgy pofán basznám egy vascsővel már ne is haragudj de milyen testvér ez?Ha még nem mondtad el a szüleidnek,hogy hagyta,hogy majdnem(?)megerőszakoltak.
Mellesleg hány éves vagy?
Gyönyörűen fogalmaztam na mind1 :D
ezt a részt javítanám:Ha még nem mondtad el a szüleidnek,hogy hagyta(a bátyád),hogy majdnem(?)megerőszakoltak akkor mond el nekik minél hamarabb,hátha a szüleid ráébresztik,hogy védjen meg az ilyen helyzetekben.Nekem is van egy húgom és nem hagynám neki,hogy egyáltalán buliba menjen olyan ember nélkül akit közelről ismer vagy nélkülem.Ha meg esetleg néhány fiú kihasználja úgy ahogy téged akkor meg jól pofán basznám az illetőt ,hogy mégis tudja,hogyan kell udvarolni.Nem mondom tényleg nagy súly lehet a válladon de legalább ne a húgod előtt legyél holt részeg.Gondolj bele,hogy milyen lenne ha az anyád ezt csinálná.Nem lenne valami szép látvány.Szegény kislány mit gondolhat rólad?
Mit ne mondjak a szüleid is jól nevelt titeket....
ennek nyilván a szüleid a bűnösei. lesza.rják a gyerekeiket. úgy nevelődtél fel, ahogy azt az erkölcstelen haverok mutatták, azt tartod normának. a bátyád csak biológiailag a bátyád, lélekben nincs köze hozzád.
hogy érted hogy te neveled a hugod? a szüleidnél laksz?
mi vagy? egy tipikus orránál fogva vezetett tini. nem vagy riban.c. ezt a szót is csak a morál rombolásáért hozták létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!