Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöttél össze a barátodd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttél össze a barátoddal férjeddel van valakinek akinek nagyon romantikus vagy különleges vagy érdekes sztorija van?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 16:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket irjatok még :)nagyon szépek
2010. jún. 11. 16:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi munkahelyen ismerkedtünk meg,és ki nem álltuk egymást..Egyszerűen nem kedveltem,de vele kellett dolgoznom.Mivel én férjnél voltam,meg voltak a magam gondjai.Egyik nap balesetet szenvedtem,és ő eljött hozzám,hogy megkérdezze,hogy vagyok,miben segítsen.Sokáig mellettem volt a kórházban,és állandóan mesélt,beszélt,és elvonta a figyelmemet.Kiderült,hogy sok közös van bennünk,és nagyon jó humora van.Nagyon sokszor megnevetettet....A fiam is nagyon megkedvelte,és később amikor a házasságom is tönkrement,akkor is ott volt mellettem..Sokáig csak nagyon jó barátként gondoltam rá,hiszen én 28 éves voltam 8 éves fiammal míg ő 20 éves fiatal ember volt,de végül is bele szerettem..A válóper után(barátként de végül is elváltunk a férjemmel)1hónap udvarlás után összeköltöztünk.

Decemberben lesz 10 éve,hogy együtt élünk,és még most is nagyon szeretem..Ahogy a párom is,hiszen idén összeházasodunk...

2010. jún. 11. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Lehet másnak nem annyira szép a sztorink, de nekem nagyon :)

Egyik ismerősömmel jött el egyszer hozzánk (valami férfigyűlésre bátyámhoz :D). Akkor találkoztunk először (ez 4 éve volt). Nála szerelem volt első látásra, de én akkor még mással voltam, ezért nem mert kezdeményezni. Egyszer csak összefutottunk az interneten(mikor már szingli voltam), msn-re vettük egymást és hónapokig ismerkedtünk. Azóta pedig együtt élünk. :) Két évig volt reménytelenül szerelmes, mire az övé lettem. :)

2010. jún. 13. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Annyira szépek ezek a sztorik. Utolsó a tied is aranyos :D
2010. jún. 13. 14:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Az én sztorim sem olyan szép, de nekem nagyon tetszik:

Az én osztálytársamnak a tesójáról van szó, akit mindig lenéztem és strébernek tartottam, de amikor a diákigazgató választás volt pont az ő osztályára szavaztam.

A kappányfilmükből megtetszett egy szám, ezért felvettem MSN-re.

Nagyon sokat beszélgettünk és rájöttem,hogy nagyon jó fej.

Legjobb barátomként tekintettem rá és Ő is rám.

Egy este bejelentette ,hogy neki nagyon tetszik egy lány és köztük már alakul is valami. ekkor nagyon szomorú voltam és sírtam is, mert féltem, hogy el fog hagyni.

Pár napra rá leesett nekem, hogy szerelmes vagyok, de tudtam, hogy semmi esélyem sincs.

Amikor a fiú megszakította a lánnyal a kapcsolatot ő is bevallotta nekem érzéseit:)

Aztán megtörtént az első randi.

Ez már 15 hónapja történt, még mindig nagyn szeretem és tudom ,hogy Ő is engem.:)

2010. jún. 13. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Enyém nem különösebben szép, de végül is így találtam meg a férfit, akit igazán tudok szeretni :)

Én új voltam a melóhelyen, még csak betanulási fázisban voltam. Azt tudni kell, hogy számítógépes munka volt.

Délután 4 óra előtt volt pár perccel, nekem lejárt a műszakom, az övé 4-kor kezdődött, tehát akkor logolt be a gépére és készült a munkához.

Épp mögötte kellett elmennem, mikor megláttam a gépén a hátterét és csak úgy megszólaltam, hogy

-Jééé, Fallout 2, ezzel játszol? (ez egy elég régi számítógépes játék)

Erre ő, kicsit lehangoltan:

-Ezzel játszanék, ha hagynának...

-Barátnőd nem engedi? - kérdeztem már rutinból, mert lányok többnyire nem szeretik ugye a szgépes játékokat

-Nem igazán tudja elviselni.

Erre máig nem tudom, hogy milyen megfontolásból (soha nem voltam az a megmondóember típus, sőt inkább nyúl vagyok, ráadásul a sráctól sem akartam akkor még semmi különöset, akkor láttam először), de ezt mondtam:

-Akkor le kell cserélni egy olyanra, aki játszik!

Ezután jó barátok lettünk, de nekem akkor volt barátom, neki meg barátnője, nem is került szóba a dolog kb 1 évig. Mert hát miért foglalkozna velem egy nálam 8 évvel idősebb férfi? :) Aztán ő szakított a barátnőjével és vagy fél évig egyedül volt.

Akkor jött egy céges buli és este bevallottuk egymásnak, mit érzünk. Mint kiderült, ő is azt gondolta, hogy engem biztosan nem érdekelne...

De végül is jól sült el a dolog és már majdnem 2 éve házasok vagyunk :)

Húú, így visszaolvasva: bocs a hosszért :P

2010. jún. 13. 15:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Neten találtam rá, de ez különleges volt, mert megláttam a képét, hát jó egy próba, visszaírt, utána kezdtem azon gondolkodni, hogy úristen milyen jó lehet hozzá bújni. Elkezdtünk levelezgetni, és megbeszéltük , hogy lejön, nem nagyon hittem benne szóval mondtam neki h gyere le nyugodtan.. és lejött, és mikor ott állt el se hittem először nem volt nagy szám, de megismertem, elmentünk egy parkba és megcsókolt, azóta az enyém ennek már 8 és fél hónapja, azóta még jobban szeretem
2010. jún. 13. 16:24
 18/20 A kérdező kommentje:

utólsó előtti aranyos sztori :)

utólso hát próba szerencse :D

2010. jún. 13. 17:33
 19/20 anonim válasza:
Szia! Egyik volt barátommal először neten beszéltünk, aztán legnagyobb meglepetésemre, amikor találkoztunk jó fej volt. Egy városban élünk, és sokan ismerték ezért mertem kockáztatni, de a végén talán ő szeretett meg jobban, mint én őt. Nagyon jó volt az az időszak, csak egy apró hülyeség miatt vége lett:S
2010. jún. 13. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A mi sztorink furcsa a többiekhez képest,mert nem romantikusan indult...:)

Voltaképpen egy baleset hozott össze minket.Én életemben először felülve egy motorra,és élvezve a motorozást indultam útnak..(csak robogó,de nekem már ez is motorozásnak tűnt) Annyira élveztem,hogy amikor befordultam egy utcába nem figyeltem eléggé,és a szembe lévő autónak a szélvédőjén landoltam,majd lecsúsztam.A párom (aki akkor még egy idegen pasas volt csak azt látta,hogy egy nő csúszik le a szélvédőjén,és nem értette,hogy valaki miért a nyelvével akarja lemosni a szélvédőt:)

Nagy bajom nem lett,de be kellett feküdni a kórházba kivizsgálásra..A párom úgy döntött,hogy megnézi magának azt a nőt akit elütött...Mivel nem tudta a nevem,a kórházban is úgy keresett,hogy "azt a hölgyet keresi aki speciális szélvédőmosó" (tudták,hogy rólam van szó) Ajándékba hozott egy autómosó kefét,és megkérdezte,hogy mikor leszek szalonképes,mert akkor elvinne egy vigasz vacsorára.Ugyanis mai napig nem tudjuk,hogy én mentem neki,vagy ő jött nekem...Nos azóta lassan 8 éve együtt vagyunk..JA!Minden évben születésnapomra egy autómosó kefe formájú csokitortát kapok ajándékba.Azt mondta a párom,hogy ez már megmarad hagyománynak,hiszen egy ilyen tárgynak köszönhetjük,hogy együtt vagyunk...

2010. jún. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!