Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be ennyire, ha egy srác nyomi? Eddig nem szerettem ezt a tulajdonságot.
-Meglát, zavarba jön, elejt mindent, tör, zúz, bukdácsol.
-Nem tud normálisan beszélni, hadar.
-Jön, hogy akart hozni csokit, de nem bírta ki, és megette a vonaton. Na ennél kb. hülyének néztem volna egy embert régen, most meg ilyen "jaaaaj de édes, de imádom" érzés fogott el.
Mi van velem? Átszokok a nyomikra?
Az első 2 nekem is bejön, a csokis mondjuk már annyira nekem sem.
Később ez még okozhat gondokat..( és ezt most csak félig mondom viccből. :D A másik része komoly. Hallottam már én is egy csaj simerősömtől, hogy "jaj az elején milyen kis édesnek gondoltam, hogy így eszi a pudingot... Évek múlva meg pont uyganezért már tikeklt a szeme rá kb, mikor nem volt rózsaszínfelhő)
N
> Átszokok a nyomikra?
Igen, és lassan-lassan, anélkül, hogy észrevennéd, te is átkerülsz a nyomik létsíkjára, ahonnan nincs menekvés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!