Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy találtatok erre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy találtatok erre az oldalra/kategóriára? Megbántátok, hogy használjátok?

Figyelt kérdés

Kezdem én.

Nekem instagramon írt valaki, hogy valami hülye kérdéseket ír ki a képeimmel.

Igen, megbántam. A rengeteg idióta miatt.

2018. ápr. 1. 17:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Már nem tudom, hogy miképpen keveredtem ide (azt hiszem, 2012-ben). Erről a névről 2014 óta vagyok.

Igen, megbántam. Félig. Történt itt velem jó is.

2018. ápr. 1. 20:56
 22/27 Diavolino44 ***** válasza:
0%
Ugy erzem megjott a napi ostoba kerdes, ha megbantad, hogy itt vagy akkor minek jossz ide. Kitalalom no vagy.
2018. ápr. 1. 20:58
 23/27 A kérdező kommentje:

# 22

Mert az ilyen idióta, nőgyülölő kretének nélkül nem lenne vészes ez a kategória sem.

Amúgy most kezdek el más kategóriákat olvasni, azért.

Nem mintha olyan sok közöd lenne hozzá.

2018. ápr. 1. 21:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Két éve augusztus-szeptember körül jöttem, mikor elkerültem más városba egyetemre és az első 1-2 hétben sokszor csak ültem egyedül a szobámban, nem ismertem senkit, nem igazán volt semmi dolgom, úgyhogy olvasgattam neten és sokszor itt kötöttem ki. Nem bántam meg, bár ez a kategória néha durván rombolni tudja egy nő önbizalmát. Néha már egy darab sz#rnak érzem magam és tervezem, hogy hogyan fogom egyedül leélni az életem, mikor olvasom, hogy milyen sok férfinál nem játszanak azok a nők, akik nem alacsonyak, vékonyak, izmosak, igénytelennek tartják, aki nem sminkel vagy kapásból elutasítanának egy szűz lányt.
2018. ápr. 1. 21:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Pár éve vagyok itt, egyik vizsgaidőszakban jó kikapcsolódásnak találtam, hogy olvasgatok és válaszolok. Beszélgettem, találkoztam innen sok emberrel, a jelenlegi páromat is az oldalnak köszönhetem.

Megbánni nem bántam, de ez a kategória eléggé le tud hozni az életről.

2018. ápr. 1. 22:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Kb.8 éve keveredtem ide,párkapcsolati gondommal.Onnantól kezdve minden kapcsolati gondomat itt ontottam ki magamból,mert nem volt kivel megbeszélni,meg vannak olyan dolgok,amit nem mondanék el másnak,jobb ismeretleneknek.Annyiból hasznos volt,hogy a legelső kérdésemnél még meg akartam halni,mert hogy annyira szerettem azt az embert,szakítás lett,onnantól kezdve szakításoknál mindig eszembe jutott az itteni nyavajgásom,és már könnyebben fel tudok dolgozni dolgokat.
2018. ápr. 2. 05:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Kb. 8 éve valamit kerestem a neten, itt volt a legjobb válasz, regeltem és itt ragadtam.
2018. ápr. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!