Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy találtatok erre az oldalra/kategóriára? Megbántátok, hogy használjátok?
Kezdem én.
Nekem instagramon írt valaki, hogy valami hülye kérdéseket ír ki a képeimmel.
Igen, megbántam. A rengeteg idióta miatt.
Hát nem tegnap az biztos.
Olyan 2008-2009 körül.
Csak akkor lógok itt amikor üres járat van, speciel mikor nincs kapcsolatom. Ha van nem jövök ide.
Veletlen.
Kizarolag feszko levezetes.
Senki ismerosom nem hinne el, hogy ide irok.
Én kb 3-4 éve keveredtem ide
Mi az oka? Hát őszintén nem tudom. Azt hiszem kérdést tettem fel tech témakörben, aztán valahogy a szépség/felnőtt/oktatás témakörben olvasgattam válaszolgattam. Talán amiatt ragadtam itt mert régen sokkal több normális ember volt itt akivel el lehetett beszélni akár férfi akár nő és így ,,megszerettem" az oldalt. Manapság viszont senkivel nem beszélek mert nem ír rám senki, én pedig nem írok másra.
Amúgy pedig próbálok segíteni adott témákban vagy véleményt formálni/megosztani a tapasztalataim.
Megbánni... hát... beszéltem olyan emberekkel akikkel sose beszélhettem volna az oldal nélkül így annyira nem. Viszont manapság már nem foglalkoztat az oldal annyira mivel gyengül a színvonal és ugyan azokat a kérdéseket képesek feltenni 10^9 alkalommal.
"Manapság viszont senkivel nem beszélek mert nem ír rám senki, én pedig nem írok másra. "
Ennek orulj. En nyomdafesteket nem turo priviket kapok csak. Semmit nem vesztesz.
16-os
Annyira nem hiányzik az itteni beszélgetés amiatt hogy a színvonal nagyon lecsökkent...
3 Éve még akár 2-3-4 emberrel is el lehetett itt beszélgetni hetente csak úgy egy adott témáról. Manapság meg sehol semmi... van egy véleményük aztán az az igazság. Álláspontot nem tudnak mondani csak az állításaikat mint dogmákat hangoztatni.
Ilyen alapon pedig "nem jön létre az argumentumon szintézise" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!