Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy találtatok erre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy találtatok erre az oldalra/kategóriára? Megbántátok, hogy használjátok?

Figyelt kérdés

Kezdem én.

Nekem instagramon írt valaki, hogy valami hülye kérdéseket ír ki a képeimmel.

Igen, megbántam. A rengeteg idióta miatt.

2018. ápr. 1. 17:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tegnap az biztos.

Olyan 2008-2009 körül.

Csak akkor lógok itt amikor üres járat van, speciel mikor nincs kapcsolatom. Ha van nem jövök ide.

2018. ápr. 1. 18:55
 12/27 anonim ***** válasza:
53%

Veletlen.

Kizarolag feszko levezetes.

Senki ismerosom nem hinne el, hogy ide irok.

2018. ápr. 1. 18:59
 13/27 anonim ***** válasza:

Én kb 3-4 éve keveredtem ide

Mi az oka? Hát őszintén nem tudom. Azt hiszem kérdést tettem fel tech témakörben, aztán valahogy a szépség/felnőtt/oktatás témakörben olvasgattam válaszolgattam. Talán amiatt ragadtam itt mert régen sokkal több normális ember volt itt akivel el lehetett beszélni akár férfi akár nő és így ,,megszerettem" az oldalt. Manapság viszont senkivel nem beszélek mert nem ír rám senki, én pedig nem írok másra.

Amúgy pedig próbálok segíteni adott témákban vagy véleményt formálni/megosztani a tapasztalataim.

Megbánni... hát... beszéltem olyan emberekkel akikkel sose beszélhettem volna az oldal nélkül így annyira nem. Viszont manapság már nem foglalkoztat az oldal annyira mivel gyengül a színvonal és ugyan azokat a kérdéseket képesek feltenni 10^9 alkalommal.

2018. ápr. 1. 19:10
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Jó pár éve vetődtem ide, szerintem valami guglis találat alapján. Bizonyos szempontból megbántam, egyrészt mert az értelmes kérdéseimre is alig kapok választ (hasznosat még kevésbé), másrészt meg ha válaszolok, akkor a normális válaszaimat is lehurrogják vagy lepontozzák (pedig csak azt szeretném megmutatni, hogy többféle szempontból is lehet nézni a dolgokat, és hülyeség olyanokat írogatni itt, hogy pl. ha valakinek 2 napig nem ír valaki, akkor már azonnal keresztre kellene feszíteni az illetőt, és szidalmazzuk, holott azt sem tudjuk, hogy mi történt a háttérben, de jó magyar szokás szerint máris vádaskodunk, gyűlölködünk), harmadrészt azért, mert túl sok olyan embert ismertem meg itt, akiket nem kellett volna. Régebben szerintem színvonalasabb volt az oldal, próbálok még ugyan tanácsokat adni másoknak, de egyre inkább belefáradok a sok hülyébe, az ész nélküli lepontozgatásokba. Kis naiv vagyok, mert néha még mindig azt remélem, hogy aki nem ért velem egyet, az megcáfolja a véleményemet, aztán felébredek, és rájövök, hogy a gyakorin vagyok, ahol rengeteg a frusztrált, egybites gondolkodású élőlény, és hogy túl sokat várok tőlük.
2018. ápr. 1. 19:18
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha megbántam volna, nem lennék itt
2018. ápr. 1. 19:26
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

"Manapság viszont senkivel nem beszélek mert nem ír rám senki, én pedig nem írok másra. "

Ennek orulj. En nyomdafesteket nem turo priviket kapok csak. Semmit nem vesztesz.

2018. ápr. 1. 19:58
 17/27 anonim ***** válasza:
16: Az a baj, hogy itt sokan büntetik a normális embereket is. Sosem sértegettem senkit, tisztességes hangnemű üzeneteket írtam, nem küldtem képet a farkamról, nem zaklattam senkit, mégis alig tudok olyan esetet mondani, amikor ne lelki sérüléssel kerültem volna ki egy beszélgetésből. Jellemző pl. az őszinteség és a gerincesség hiánya, gyakran hazugsággal ráztak le, bizalmatlanok voltak még azok után is, hogy hetekig-hónapokig normális hangnemben kommunikáltam velük, némelyik emberke külön ki is emelte, hogy milyen jó velem beszélgetni, aztán meg nyomtalanul eltűnt. Szóval nem igazán értem az itteni mentalitást, miért kell belerúgni abba is, akinek semmi rossz szándéka sincs, és miért nem lehet pl. legalább neten keresztül vállalni azt, hogy mondjuk nem jövök be valakinek, vagy hogy az illető túl beszari ahhoz, hogy találkozzon velem egy nyilvános helyen. Velem is megesett, hogy valaki nőnek gondolt egy válaszom alapján, és a farkáról kaptam képet, az illetőt kapásból tiltottam. De az, hogy a normális hangnemű beszélgetéssel sem lehet itt semmire sem menni, eléggé elkeserítő.
2018. ápr. 1. 20:12
 18/27 anonim ***** válasza:

16-os

Annyira nem hiányzik az itteni beszélgetés amiatt hogy a színvonal nagyon lecsökkent...

3 Éve még akár 2-3-4 emberrel is el lehetett itt beszélgetni hetente csak úgy egy adott témáról. Manapság meg sehol semmi... van egy véleményük aztán az az igazság. Álláspontot nem tudnak mondani csak az állításaikat mint dogmákat hangoztatni.

Ilyen alapon pedig "nem jön létre az argumentumon szintézise" .

2018. ápr. 1. 20:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Fú, az már jó rég volt. Kb 7-8 évvel ezelőtt.
2018. ápr. 1. 20:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Na, megjöttek a frusztrált nyomi lepontozgatók, akik képtelenek elviselni az igazságot. :) Komolyan egyre szánalmasabb ez az egész, jó páran szerintem csak zsigerből nyomogatják a piros gombot, mert ennyi a szellemi kapacitásuk. Büszkék lehetnek magukra, mert ezt egy majom is el tudja végezni kellő idomítást követően.
2018. ápr. 1. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!