Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Miert jo, hogy egy not...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foreverinlove kérdése:

Pasik! Miert jo, hogy egy not csak szexre 'hasznaljatok'?! Foleg, ha az a no mindent megcsinal ertetek nem lenne kellemesebb azt a jo erzest tobbszor atelni? Mert kell mindig mas uj no?

Figyelt kérdés
Ugy erzem most bekaptam a csalit en is es tenyleg nem tudom megerteni, hogy valakinek mert kell mindig mas partnerrel lenni. Sok tapasztalatom nem mondhatom, hogy van pasikkal, habar volt egy nagyon hosszu kapcsolatom. Egyszer en is megprobaltam az elso ejszakas szexet, de nekem nem ment.. vagy is nagyon jol ereztuk magunk, de a vegen szerelem lett belole. Tobb mint ket evig senkivel nem fekudtem le es most annyi ido utan ugy erzem valakinek csak szexre kellettem.
2013. jan. 8. 04:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Úgy látom, még nagyon sokan nincsenek tisztában a szerelem szó fogalmával. Sajnos pár ember tudja mi az, de Ők nagyon megszenvedtek Érte. Te nem tudod, hogy mi az, és ameddig anélkül létesítesz valakivel kapcsolatot, át fognak rázni. Ez egy felületes világ, néhány kivétel van, kincset érnek. 14/f [:
2013. jan. 8. 05:27
 2/14 A kérdező kommentje:

Teljesen megertem amit irtal! Nem az a lany vagyok aki csak a szexet keresi. Elso parommal 3 evig jartam, utanna volt az a kivancsiskodott elso ejszakas szex amibol szerelem lett. Sajnos tavolsag miatt huztuk masfel evig aztan annyiba maradt az egesz. Vegul tobb mint 2 evig birtam egyedul. Ez az ido alatt tobb pasit is megismertem, de egyik sem tunt komolynak, szoval nem is kockaztattam.

Most meg 2 honapja megismertem valakit. Tetszett mert diszkreten kozeledett hozzam. Mar elso ejszaka velem akart aludni, de en nem engedtem, mondtam nekem tul korai. Vegul mind hivott s keresett, de nem igen mertem talalkozni vele, feltem csak kiakar hasznalni. Masfel honap utan azt mondtam ok adok egy eselyt, de miutan lefekudtunk allig keresett. Ha en irok neki o valaszol roviden, de magatol mar nem keres. Egyszer megleptem es egy egesz napot egyutt toltottunk, ugy erzem azzal a tettemmel eleg tiszta voltam, hogy tartok hozza, de azota megint csak ugyan az tortenik en irok neki o meg csak valaszol. Utolso uzenetemben irtam neki, hogy hianyzik, o meg csak vissza irta en is neki. Annyira bosszanto!

2013. jan. 8. 05:48
 3/14 anonim ***** válasza:
:\
2013. jan. 8. 05:50
 4/14 menta34 ***** válasza:

Nagyon egyszerű a nőknek, amikor azzal hitegetik magukat, hogy azért volt csak 1 szex, mert a pasiknak mindig új kell. Ez baromság, a pasik 99%-a folytatná, szexelne máskor is ha a nő 'tökéletes' volt az ágyban ...

Ami a te dolgodat illeti ... a másfél hónap az hol, hogy telt? cseten? mert az kb. semmit nem ér, élő randik voltak-e?

2013. jan. 8. 06:53
 5/14 A kérdező kommentje:

Sajnos munkank miatt mi allandoan uton vagyunk... masfel honapig csak keresett, hivott meg uzenetet irt. Talalkozni is hivott, nem csak azert, hogy megkerdezze jol vagyok e, de en nem mentem. Nem csak azert, mert en nem akartam, hanem munkam nem engedte, kozben meg o utazott el szabadsagra, rogton utanna meg en.

Mindenkepp ami a szexet illeti nem panaszkodhatott, s ha masodszor is jol erezte velem magat tuti nem arrol van szo, hogy nem jottem be neki az agyban.

Amit eszrevettem az az, hogy nem bizik bennem. Mikor mondtam neki, hogy 2 evig senkivel nem voltam elotte az volt a reakcioja, hogy "nem hiszem". Masfel honap utan meg azt folytogatta nekem, hogy csak mind o keresett. Most azert probaltam bizonyitani neki, de latom mind hiaba. Azert van az az erzesem, hogy csak elerte a celjat aztan most meg annyi.

2013. jan. 8. 07:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig más nő. Egy normálisat kellene találnom és egy élet lenne megoldva.
2013. jan. 8. 07:46
 7/14 A kérdező kommentje:

Na igen, de milyen is az a normalis no? :)

En eleg norlamisnak tartom magam, de meg sem akarja a Jo Isten, hogy boldog is legyek. Szerintem a kinezetem eleg vonzo, csendes lany vagyok, nem kihasznalt, megbizhato, akkar jo haziasszony (szeretek fozni es tiszta is vagyok), dolgozom is, egyedul eltartom magam - nincs szuksegem pasira a penz miatt, szeretetre vagyom, s ha valakihez ragaszkodom a csillagok is elmegyek, mert van bennem kis orultseg is.

S meg is valaki hulyen viselkedik velem...

2013. jan. 8. 08:05
 8/14 A kérdező kommentje:
S nem akarok rossz lenni csak inkabb egy pasi velemenyere voltam kivancsi! Tudom ezt a kerdest forditva is feltehettem volna csajoknak, mert rengeteg olyan no is van akinek nem szamit mikor, s kivel csak szexeljen. Egszeruen en ezt nem tudom felfogni mi jo abban! Persze szex az kell, en is 26 vagyok, s nem vagyok fabol. Nem volt konnyu 2 evig egyedul lenni, s meg mindig, de ha nincs valaki akivel tobb mindent megosszak inkabb visszafogom magam.
2013. jan. 8. 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Abortusztabletta legközelebb Bécsben elérhető, ha érdekel tudok linket küldeni , a klinikának van magyar nyelvű honlapja is.

Kint az ár 150.000 ft körül mozog, viszont nincs várakozás engedélyeztetés, megvan egy délután alatt és anonim.

2013. jan. 8. 09:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok nem ide akartam a válasz írni bocsesz :)
2013. jan. 8. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!