Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iwiwen lévő randevú alkalmazások közül melyik a legjobb, ti melyiket használjátok?
Olyanok tapasztalatai érdekelnének akik már PRÓBÁLTÁK,és nem a netes társkeresés ellenzői,akik nem.Persze jöhetnek negatív TAPASZTALATOK! is.
Ezt csak ezért írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Hát nemtudom :D
Iwiw lovehunter - marhára nem kapcsolatot kerestem ott
Viszont bejelöltem egy lányt akire képről azt mondtam magamban ha visszajelöl én behalok :D
ÉS visszajelölt :)
Majd kiderült hogy a lányt 7 éve ismerem - közös suli közös barátok - csak sose éreztem magam elég jónak hozzá - most viszont kiderült hogy ugyan olyan szimpatikus vagyok neki mint ő nekem. Azóta már egy pár vagyunk és szerelmesebbek mint valaha :)))
22F (a lány 21)
05-31 13:45 dejó neked :D
énis Lovehuntert és Csajok és Pasikat használom, de Csajok és Pasikat én annyira nem bírom. Annyival jobb, hogy meg tudod nézni az adatlapját az illetőnek, míg Lovehunteren csak miután visszaigazolt, hogy te is bejössz neki. De nekem sokkal több egyezésem van Lovehunteren. Szal sztem az a jó :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!